Çarkçı, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

GÜNDEM 11.10.2019 - 10:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2426+ kez okundu.
 

Çarkçı, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Çarkçı, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulunda düzenlenen ilk derse Tarım Aktüel Programının sunucusu, Ziraat Yüksek Mühendisi Onur Çarkçı konuşmacı olarak katıldı. Çarkçı ilk derste tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Isparta Ticaret Borsası'nın katkılarıyla Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Tarım Aktüel programının sunucusu ve Ziraat Yüksek Mühendisi Onur Çarkçı, öğrencilerle bir araya geldi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulunda düzenlenen ilk derse akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Atabey Meslek Yüksekokulunun Konferans Salonunda gerçekleştirilen ilk derste Ziraat Yüksek Mühendisi Onur Çarkçı, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Çarkçı, “Birgün bana dediler ki fırsatlar önemlidir, fırsatları değerlendirmek önemlidir değerlendirmekte hazırlıklı olanın yanındadır ne zaman hazırsanız yetişkinseniz bilgiliyseniz dopdoluysanız fırsatlar ayağınıza gelir.” dedi   Öğrencilere özgüvenli olmalarını tavsiye eden Ziraat Yüksek Mühendisi Çarkçı, "öncelikle kendinizi tanıyın ve hedefinizi belirleyin. Ardından işinizi sevin. Çünkü işinizi sevmezseniz başarılı olamazsınız" diye konuştu. Çarkçı, “Bu okulda her şey öğretilmiyor bu okulda size bir anahtar veriliyor kapı nasıl açılır kapıyı açıp gireceksin gerisi sana kalmış senin hayat tecrübene kalmış bir şey yani biz özgüvenli olursak kendimize güvenirsek kendimizi yetiştirirsek bilgili olursak ben bu işi yaparım arkadaş dersek önümüz açık hedefini belirle önemli bir şey hedef belirlemek insanın hayatta bir hedefi olmalı hedefini belirlemek için ne lazım kendini tanıyormusun sen arazide dağda taşta gezer misin yoksa temiz klimalı bürolarımı seviyorsun sen fidan yetiştirebilirmisin, bir işçiyi yönetebilirmisin, sen bir yerde yöneticilik yapabilirmisin, senin kafan matematiğe mi kafan çalışıyor yoksa başka şeylere mi sen hangisisiz sen kimsin bunu en iyi sen bilirsin ölçüp biçip tartacaksın ben bir proje danışmanıyım acayip devasal projeler yapıyorum ama kağıt kürek işlerinden hiç hoşlanmam işini sev işini aşk ile yap işini sevmezsen hergün küfür ederek işine gidersen asla başarılı olamazsın.” Şeklinde ifade etti  Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Onur Çarkçı'ya plaket takdim edildi.  
Çarkçı, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulunda düzenlenen ilk derse Tarım Aktüel Programının sunucusu, Ziraat Yüksek Mühendisi Onur Çarkçı konuşmacı olarak katıldı. Çarkçı ilk derste tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Isparta Ticaret Borsası'nın katkılarıyla Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Tarım Aktüel programının sunucusu ve Ziraat Yüksek Mühendisi Onur Çarkçı, öğrencilerle bir araya geldi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulunda düzenlenen ilk derse akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Atabey Meslek Yüksekokulunun Konferans Salonunda gerçekleştirilen ilk derste Ziraat Yüksek Mühendisi Onur Çarkçı, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Çarkçı, “Birgün bana dediler ki fırsatlar önemlidir, fırsatları değerlendirmek önemlidir değerlendirmekte hazırlıklı olanın yanındadır ne zaman hazırsanız yetişkinseniz bilgiliyseniz dopdoluysanız fırsatlar ayağınıza gelir.” dedi  

Öğrencilere özgüvenli olmalarını tavsiye eden Ziraat Yüksek Mühendisi Çarkçı, "öncelikle kendinizi tanıyın ve hedefinizi belirleyin. Ardından işinizi sevin. Çünkü işinizi sevmezseniz başarılı olamazsınız" diye konuştu. Çarkçı, “Bu okulda her şey öğretilmiyor bu okulda size bir anahtar veriliyor kapı nasıl açılır kapıyı açıp gireceksin gerisi sana kalmış senin hayat tecrübene kalmış bir şey yani biz özgüvenli olursak kendimize güvenirsek kendimizi yetiştirirsek bilgili olursak ben bu işi yaparım arkadaş dersek önümüz açık hedefini belirle önemli bir şey hedef belirlemek insanın hayatta bir hedefi olmalı hedefini belirlemek için ne lazım kendini tanıyormusun sen arazide dağda taşta gezer misin yoksa temiz klimalı bürolarımı seviyorsun sen fidan yetiştirebilirmisin, bir işçiyi yönetebilirmisin, sen bir yerde yöneticilik yapabilirmisin, senin kafan matematiğe mi kafan çalışıyor yoksa başka şeylere mi sen hangisisiz sen kimsin bunu en iyi sen bilirsin ölçüp biçip tartacaksın ben bir proje danışmanıyım acayip devasal projeler yapıyorum ama kağıt kürek işlerinden hiç hoşlanmam işini sev işini aşk ile yap işini sevmezsen hergün küfür ederek işine gidersen asla başarılı olamazsın.” Şeklinde ifade etti  Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Onur Çarkçı'ya plaket takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.