Cadde ve Sokaklarda Otoparklar Ücretli Oldu

GÜNDEM 06.09.2019 - 15:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1528+ kez okundu.
 

Cadde ve Sokaklarda Otoparklar Ücretli Oldu

Cadde ve Sokaklarda Otoparklar Ücretli Oldu
Isparta Belediye Meclisi önemli bir karar aldı. Alınan karar gereği kentteki cadde ve sokaklarda otoparklar ücretli oldu. Alınan kararla söz konusu cadde ve sokaklarda trafik yükünün hafifletilmesi amaçlanıyor. Otoparkların ilk 15 dakikası ücretsiz olacak. 15 dakikadan 1 saate kadar 3, 1 saat ile 2 saat arası 5 lira olacak. Cadde ve sokaklardaki parklardan Pazar günü ücret alınmayacak.
Cadde ve Sokaklarda Otoparklar Ücretli Oldu

Isparta Belediye Meclisi önemli bir karar aldı. Alınan karar gereği kentteki cadde ve sokaklarda otoparklar ücretli oldu. Alınan kararla söz konusu cadde ve sokaklarda trafik yükünün hafifletilmesi amaçlanıyor.

Otoparkların ilk 15 dakikası ücretsiz olacak. 15 dakikadan 1 saate kadar 3, 1 saat ile 2 saat arası 5 lira olacak. Cadde ve sokaklardaki parklardan Pazar günü ücret alınmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.