CADDE OTOPARKLARI İLE İLGİLİ BELEDİYEDEN FLAŞ HAMLE

06.07.2019 - 19:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2246+ kez okundu.
 

CADDE OTOPARKLARI İLE İLGİLİ BELEDİYEDEN FLAŞ HAMLE

CADDE OTOPARKLARI İLE İLGİLİ BELEDİYEDEN FLAŞ HAMLE
Şehi içi trafiği rahatlatmak amacıyla ücretli cadde otoparkı uygulaması için ilgili kurumlardan öneri istendi, il Trafik Komisyonu’na başvuru yapıldı. Isparta Belediyesi, caddelerde paralı otopark uygulaması ile ilgili de ilgili kamu, kurum ve kuruluşlardan öneri istendi, karar için İl Trafik Komisyonu’na başvuruldu. OTOPARK DÜZENLEMESİ İÇİN KURUMLARDAN ÖNERİ İSTENDİ Öte yandan Belediye Meclisi, gündemdeki otoparklarla ilgili düzenlemeyi içeren maddeyi de bir sonraki meclise bıraktı. Belediye Başkanı Başdeğirmen, “trafik düzenlemesini tek başımıza yapamayız. İlgili kurum ve kuruluşlarımıza yazı gönderdik, önerilerini talep ettik. Ayrıca İl Trafik Komisyonumuza başvurduk. Oradan da bir karar alınmasını isteyeceğiz” dedi. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun söz konusu maddeyle ilgili görüş ve önerilerin gelmesinden sonra konunun bir sonraki mecliste değerlendirilmesi kararı oybirliği ile kabul edildi.
CADDE OTOPARKLARI İLE İLGİLİ BELEDİYEDEN FLAŞ HAMLE

Şehi içi trafiği rahatlatmak amacıyla ücretli cadde otoparkı uygulaması için ilgili kurumlardan öneri istendi, il Trafik Komisyonu’na başvuru yapıldı.

Isparta Belediyesi, caddelerde paralı otopark uygulaması ile ilgili de ilgili kamu, kurum ve kuruluşlardan öneri istendi, karar için İl Trafik Komisyonu’na başvuruldu.

OTOPARK DÜZENLEMESİ İÇİN KURUMLARDAN ÖNERİ İSTENDİ

Öte yandan Belediye Meclisi, gündemdeki otoparklarla ilgili düzenlemeyi içeren maddeyi de bir sonraki meclise bıraktı. Belediye Başkanı Başdeğirmen, “trafik düzenlemesini tek başımıza yapamayız. İlgili kurum ve kuruluşlarımıza yazı gönderdik, önerilerini talep ettik. Ayrıca İl Trafik Komisyonumuza başvurduk. Oradan da bir karar alınmasını isteyeceğiz” dedi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun söz konusu maddeyle ilgili görüş ve önerilerin gelmesinden sonra konunun bir sonraki mecliste değerlendirilmesi kararı oybirliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.