BU İLÇELERDE OKULLAR TATİL

GÜNDEM 06.01.2020 - 10:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1981+ kez okundu.
 

BU İLÇELERDE OKULLAR TATİL

BU İLÇELERDE OKULLAR TATİL
Isparta ve bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 06.01.2020 Pazartesi günü için, Yenişarbademli, Şarkikaraağaç, Aksu’da eğitime 1 gün ara verildi. Ayrıca Eğirdir, Gelendost ve Uluborlu’da taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Sütçüler’in ise Kesme ve Kasımlar Köylerinde okullar 1 gün tatil edildi. Gelendost'ta ilçe merkezi hariç köy okulları tatil edildi.
BU İLÇELERDE OKULLAR TATİL

Isparta ve bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 06.01.2020 Pazartesi günü için, Yenişarbademli, Şarkikaraağaç, Aksu’da eğitime 1 gün ara verildi.

Ayrıca Eğirdir, Gelendost ve Uluborlu’da taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Sütçüler’in ise Kesme ve Kasımlar Köylerinde okullar 1 gün tatil edildi.

Gelendost'ta ilçe merkezi hariç köy okulları tatil edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.