BOĞAZİÇİ KOLEJİNDEN ANNE VE ÇOCUKLARLA YOGA

21.12.2019 - 19:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2454+ kez okundu.
 

BOĞAZİÇİ KOLEJİNDEN ANNE VE ÇOCUKLARLA YOGA

BOĞAZİÇİ KOLEJİNDEN ANNE VE ÇOCUKLARLA YOGA
Boğaziçi Koleji'nde anaokulu kademesi velilerinin de katıldığı "Anne ve Çocuk Yogası" etkinliği gerçekleştirildi. Yoga etkinliği ile ilgili açıklamada ise: "Çocukların oyun sürecine yoga felsefesi ile katkı sağladığımız, yoga derslerinde çocukların gerginliklerinin azalması, odaklanmalarının gelişimi ve bireysel farkındalıklarının artması hedeflediğimiz amaçlardır. Anne çocuk yogası, anne ve çocuk arasındaki benzersiz bağın güçlenmesi ve annenin çocuğu birey olarak görmesini çocuğun da anneye güven duygusunun gelişmesini sağlar. Haftasonu etkinliği olarak Yoga Öğretmenimiz Ekin SAYILAN eşliğinde gerçekleştirdiğimiz "Anne Çocuk Yogası" etkinliğinde anneler ve çocuklar partner olarak çalıştılar ve keyifli dakikalar geçirdiler. Katılımlarından dolayı tüm değerli velilerimize teşekkür ederiz"
BOĞAZİÇİ KOLEJİNDEN ANNE VE ÇOCUKLARLA YOGA

Boğaziçi Koleji'nde anaokulu kademesi velilerinin de katıldığı "Anne ve Çocuk Yogası" etkinliği gerçekleştirildi.

Yoga etkinliği ile ilgili açıklamada ise: "Çocukların oyun sürecine yoga felsefesi ile katkı sağladığımız, yoga derslerinde çocukların gerginliklerinin azalması, odaklanmalarının gelişimi ve bireysel farkındalıklarının artması hedeflediğimiz amaçlardır. Anne çocuk yogası, anne ve çocuk arasındaki benzersiz bağın güçlenmesi ve annenin çocuğu birey olarak görmesini çocuğun da anneye güven duygusunun gelişmesini sağlar. Haftasonu etkinliği olarak Yoga Öğretmenimiz Ekin SAYILAN eşliğinde gerçekleştirdiğimiz "Anne Çocuk Yogası" etkinliğinde anneler ve çocuklar partner olarak çalıştılar ve keyifli dakikalar geçirdiler. Katılımlarından dolayı tüm değerli velilerimize teşekkür ederiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.