BİZ TASVİP ETMİYORUZ

GÜNDEM 03.09.2021 - 10:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1973+ kez okundu.
 

BİZ TASVİP ETMİYORUZ

BİZ TASVİP ETMİYORUZ
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan Ayrılışlara Cevap Geldi; BİZ TASVİP ETMİYORUZ İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, CHP Isparta İl Örgütünün Meclis üyelerinde çoğunluk kendilerine geçti diye grubun isminin değişmesi talebini tasvip etmediklerini belirterek; “Biz, konuya sayısal olarak bakılmasını yanlış buluyorum. CHP, konuyu bize iletti ve biz tasvip etmedik” dedi.   İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, dün CHP İl Örgütünün basın toplantısıyla kamuoyuna duyurduğu 2,5 yıldır Belediye Meclisinde İYİ Parti Grubu altında çalışmalarını sürdüren CHP’li Meclis üyelerinin gruptan ayrılarak partilerine dönmeleri üzerine bugün bir basın toplantısı düzenleyerek konuya açıklık getirdi. BÜYÜKÇAM; “BİZDEN AYRILAN 4 İSİM, CHP’NİN BİZE VERDİĞİ İSİMLERDİ” İYİ Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın yanı sıra partinin diğer yöneticileri de katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Büyükçam şunları söyledi; “Tüm Isparta kamuoyunun da bildiği üzere biz Ankara’da partiler arası oluşturulan ‘Millet İttifakı’ çerçevesinde Isparta’da da İYİ Parti olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP ile ittifak yaptık. Yani, yerel seçimlere ittifak halinde girildi. Dolayısıyla, dün bizden ayrılan arkadaşlar CHP İl Başkanlığının bize verdiği isimlerdi. “MATEMATİKSEL HESAPLARA TAKILMAYI DOĞRU BULMUYORUZ” CHP’li arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bizden bir talepte bulunarak, bizden iki arkadaşın da geçtiğimiz yıl istifa ederek bağımsız kaldıklarını da hatırlatarak grupta matematikler üstünlüğün kendilerine geçtiğini ve grubun ve grup sözcüsünün kendi partilerinden olması gerektiğini ifade ettiler. “CHP’NİN KENDİ TAKDİRLERİDİR, AMA BİZ TASVİP ETMİYORUZ” Tabiki, CHP’nin bu düşüncelerine ve aldığı karara saygı duyuyoruz. Bugün partimizden ayrılan 4 meclis üyesi arkadaşımız da CHP’nin bize verdiği isimlerdi. Biz İYİ Parti olarak şu aşamada matematiksel bazı hesaplar yapmayı doğru ve uygun bulmuyoruz. Bizden ayrılmaları CHP’nin tasarrufunda olan bir durumdur. Kendi takdirleridir. Saygı duyuyoruz. Ama biz tasvip etmiyoruz” dedi.
BİZ TASVİP ETMİYORUZ

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan Ayrılışlara Cevap Geldi;

BİZ TASVİP ETMİYORUZ

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, CHP Isparta İl Örgütünün Meclis üyelerinde çoğunluk kendilerine geçti diye grubun isminin değişmesi talebini tasvip etmediklerini belirterek; “Biz, konuya sayısal olarak bakılmasını yanlış buluyorum. CHP, konuyu bize iletti ve biz tasvip etmedik” dedi.

 

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, dün CHP İl Örgütünün basın toplantısıyla kamuoyuna duyurduğu 2,5 yıldır Belediye Meclisinde İYİ Parti Grubu altında çalışmalarını sürdüren CHP’li Meclis üyelerinin gruptan ayrılarak partilerine dönmeleri üzerine bugün bir basın toplantısı düzenleyerek konuya açıklık getirdi.

BÜYÜKÇAM; “BİZDEN AYRILAN

4 İSİM, CHP’NİN BİZE VERDİĞİ İSİMLERDİ”

İYİ Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın yanı sıra partinin diğer yöneticileri de katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Büyükçam şunları söyledi; “Tüm Isparta kamuoyunun da bildiği üzere biz Ankara’da partiler arası oluşturulan ‘Millet İttifakı’ çerçevesinde Isparta’da da İYİ Parti olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP ile ittifak yaptık. Yani, yerel seçimlere ittifak halinde girildi. Dolayısıyla, dün bizden ayrılan arkadaşlar CHP İl Başkanlığının bize verdiği isimlerdi.

“MATEMATİKSEL HESAPLARA

TAKILMAYI DOĞRU BULMUYORUZ”

CHP’li arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bizden bir talepte bulunarak, bizden iki arkadaşın da geçtiğimiz yıl istifa ederek bağımsız kaldıklarını da hatırlatarak grupta matematikler üstünlüğün kendilerine geçtiğini ve grubun ve grup sözcüsünün kendi partilerinden olması gerektiğini ifade ettiler.

“CHP’NİN KENDİ TAKDİRLERİDİR,

AMA BİZ TASVİP ETMİYORUZ”

Tabiki, CHP’nin bu düşüncelerine ve aldığı karara saygı duyuyoruz. Bugün partimizden ayrılan 4 meclis üyesi arkadaşımız da CHP’nin bize verdiği isimlerdi. Biz İYİ Parti olarak şu aşamada matematiksel bazı hesaplar yapmayı doğru ve uygun bulmuyoruz. Bizden ayrılmaları CHP’nin tasarrufunda olan bir durumdur. Kendi takdirleridir. Saygı duyuyoruz. Ama biz tasvip etmiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.