BİLGİÇ FARKI

SİYASET 06.01.2016 - 01:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2729+ kez okundu.
 

BİLGİÇ FARKI

YPK (Yüksek Planlama Kurulu) Ağlasun – Antalya Dereboğazı yolununun duble yol yapılmasını 31. 12. 2015 itirabiyle programa aldı. Dereboğazının 80 km.’lik kısmının duble yol ihalesi için bütün süreç tamamlandı ve ihaleye çıkılıyor
AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç yılın son günü çıkarttığı YPK (Yüksek PlanlamaKurulu) kararı ile yine farkını gösterdi ve Isparta – Antalya Dereboğazı yolunun duble yol yapılması için gerekli resmi son işlemi de yaptırttı. YPK yılın son günü 31. 12. 2015 tarihi ile Ağlasun – Antalya arası Dereboğazı yolunu 2015 yılı yatırım programına aldı. Böylece Dereboğazının duble yol olarak yapılacak 80km. kısmı için süreç tamamlandı. Böylece 80. km.’nin ihalesi kısa süre içinde yapılacak.YPK’nın bu kararı; Dereboğazı yolunun duble yol yapılmasının devletin programı içinde olduğu ve resmileştiği anlamına geliyor. Yani, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü ihaleye hemen çıkmak ve yolu duble yapmak zorunda. AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Dereboğazı yolunda duble yol çalışmalarının dahaönce başladığını belirterek:”Isparta kısmından 10 km. Antalya kısmından da 10km. duble yol tamamlanmak üzere. Kalan 80 km.’nin yapılacağını ve ihale sürecinin başladığını daha önce açıklamıştık. Ancak bazı kesimler Ağlasun kavşağına kadar duble yapılacağını kalan 80 km.’lik bölümün yapılmayacağını iddia ettiler. YPK kararı Dereboğazı yolunun 2015 yılı yatırım programına resmi olarak alındığını veartık devletin kısa sürede ihaleye çıkacağını gösteriyor. 80 km.’lik kısım için projeler zaten tamam. İhale süreci çok hızlı bir şekilde devam edecek. Yolresmi olarak devletimizin yatırım programına alınmıştır. Ispartamıza hayırlı olsun”dedi.    
YPK (Yüksek Planlama Kurulu) Ağlasun – Antalya Dereboğazı yolununun duble yol yapılmasını 31. 12. 2015 itirabiyle programa aldı. Dereboğazının 80 km.’lik kısmının duble yol ihalesi için bütün süreç tamamlandı ve ihaleye çıkılıyor

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç yılın son günü çıkarttığı YPK (Yüksek PlanlamaKurulu) kararı ile yine farkını gösterdi ve Isparta – Antalya Dereboğazı yolunun duble yol yapılması için gerekli resmi son işlemi de yaptırttı.

YPK yılın son günü 31. 12. 2015 tarihi ile Ağlasun – Antalya arası Dereboğazı yolunu 2015 yılı yatırım programına aldı. Böylece Dereboğazının duble yol olarak yapılacak 80km. kısmı için süreç tamamlandı.

Böylece 80. km.’nin ihalesi kısa süre içinde yapılacak.YPK’nın bu kararı; Dereboğazı yolunun duble yol yapılmasının devletin programı içinde olduğu ve resmileştiği anlamına geliyor. Yani, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü ihaleye hemen çıkmak ve yolu duble yapmak zorunda.

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Dereboğazı yolunda duble yol çalışmalarının dahaönce başladığını belirterek:”Isparta kısmından 10 km. Antalya kısmından da 10km. duble yol tamamlanmak üzere.

Kalan 80 km.’nin yapılacağını ve ihale sürecinin başladığını daha önce açıklamıştık. Ancak bazı kesimler Ağlasun kavşağına kadar duble yapılacağını kalan 80 km.’lik bölümün yapılmayacağını iddia ettiler. YPK kararı Dereboğazı yolunun 2015 yılı yatırım programına resmi olarak alındığını veartık devletin kısa sürede ihaleye çıkacağını gösteriyor. 80 km.’lik kısım için projeler zaten tamam. İhale süreci çok hızlı bir şekilde devam edecek. Yolresmi olarak devletimizin yatırım programına alınmıştır. Ispartamıza hayırlı olsun”dedi.

 
  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.