Bilgiç, “Aşkla, şevkle daha çok çalışmak lazım”

GÜNDEM 02.05.2019 - 13:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2488+ kez okundu.
 

Bilgiç, “Aşkla, şevkle daha çok çalışmak lazım”

Bilgiç, “Aşkla, şevkle daha çok çalışmak lazım”
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, ve beraberindeki heyet 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde kazanan belediyelerine hayırlı olsun ziyaretine devam ediyor. TBMM Meclis Başkanvekili Bilgiç; Güneykent Belediye Başkanlığını kazanan Metin Kutsal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Metin Kutsal, “Sayın vekilimizin ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan milletvekilimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra kendisinin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz.” Dedi. Seçimlerin beldemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Önemli olan sadece seçimi kazanmak değil, öncesinde olduğu gibi bundan sonrası için de hayırlı olması için dua etmek, aşkla, şevkle daha çok çalışmak lazım” dedi.
Bilgiç, “Aşkla, şevkle daha çok çalışmak lazım”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, ve beraberindeki heyet 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde kazanan belediyelerine hayırlı olsun ziyaretine devam ediyor.

TBMM Meclis Başkanvekili Bilgiç; Güneykent Belediye Başkanlığını kazanan Metin Kutsal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Metin Kutsal, “Sayın vekilimizin ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan milletvekilimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra kendisinin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz.” Dedi.

Seçimlerin beldemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Önemli olan sadece seçimi kazanmak değil, öncesinde olduğu gibi bundan sonrası için de hayırlı olması için dua etmek, aşkla, şevkle daha çok çalışmak lazım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.