BİLGİÇ, ITSO’YU ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 30.05.2020 - 15:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3044+ kez okundu.
 

BİLGİÇ, ITSO’YU ZİYARET ETTİ

BİLGİÇ, ITSO’YU ZİYARET ETTİ
TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, il Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve beraberindeki heyet Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ITSO) ziyaret etti. Ekonomi Kampüsünde gerçekleşen ziyarete ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları katıldı. İlimizin sosyo-ekonomik görünümünün ele alındığı görüşmede üyelerin koronavirüs salgını süresince yaşadığı sorunlar, talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili geniş çaplı bilgi verildi. Isparta'da halen yapılmakta ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
BİLGİÇ, ITSO’YU ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, il Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve beraberindeki heyet Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ITSO) ziyaret etti.

Ekonomi Kampüsünde gerçekleşen ziyarete ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları katıldı. İlimizin sosyo-ekonomik görünümünün ele alındığı görüşmede üyelerin koronavirüs salgını süresince yaşadığı sorunlar, talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili geniş çaplı bilgi verildi. Isparta'da halen yapılmakta ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yürüyen insanlar, ayakkabılar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.