Belediyede Değişim Başladı

GÜNDEM 26.04.2019 - 10:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2676+ kez okundu.
 

Belediyede Değişim Başladı

Belediyede Değişim Başladı
Belediyede Değişim Başladı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başkan yardımcılığı ve daire müdürlüklerinde devamı gelecek olan ilk görev değişikliğini yaptı.   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başkan yardımcılığı ve daire müdürlüklerinde devamı gelecek olan ilk görev değişikliğini yaptı. Buna göre; Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür- Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, bu görevlerinden alınarak Müze biriminde görevlendirildi. Başkan Başdeğirmen, Meclis Üyesi ve Eski Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün’ü Başkan Yardımcısı olarak atadı. İnsan Kaynakları (Personel) Müdürü ve Özel Kalem Müdürü Ali Tulum bu görevlerinden alınarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne memur olarak görevlendirilirken, İnsan Kaynakları (Personel) Müdürü olarak  Yaşar Sağdıç görevlendirildi. İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Uyar bu görevinden alınarak, Fen İşleri Müdürlüğü’ne memur olarak görevlendirildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ise Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Adnan Coşkunsu getirildi. Fen İşleri Müdürü  olarak da  Halil Kadan görevlendirildi.  
Belediyede Değişim Başladı

Belediyede Değişim Başladı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başkan yardımcılığı ve daire müdürlüklerinde devamı gelecek olan ilk görev değişikliğini yaptı.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başkan yardımcılığı ve daire müdürlüklerinde devamı gelecek olan ilk görev değişikliğini yaptı.

Buna göre; Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür- Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, bu görevlerinden alınarak Müze biriminde görevlendirildi.

Başkan Başdeğirmen, Meclis Üyesi ve Eski Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün’ü Başkan Yardımcısı olarak atadı.

İnsan Kaynakları (Personel) Müdürü ve Özel Kalem Müdürü Ali Tulum bu görevlerinden alınarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne memur olarak görevlendirilirken, İnsan Kaynakları (Personel) Müdürü olarak  Yaşar Sağdıç görevlendirildi.

İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Uyar bu görevinden alınarak, Fen İşleri Müdürlüğü’ne memur olarak görevlendirildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ise Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Adnan Coşkunsu getirildi. Fen İşleri Müdürü  olarak da  Halil Kadan görevlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.