Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Kadir Gecesi Mesajı

GÜNDEM 08.05.2021 - 23:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2105+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Kadir Gecesi Mesajı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Kadir Gecesi Mesajı
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.   Başkan Başdeğirmen mesajında; “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.   Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çalışma arkadaşlarımın, hemşehrilerimin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan sağlık, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramına eriştirmesini en kalbi duygularımla diliyorum.”
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Kadir Gecesi Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

 

Başkan Başdeğirmen mesajında; “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.

 

Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çalışma arkadaşlarımın, hemşehrilerimin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan sağlık, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramına eriştirmesini en kalbi duygularımla diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.