Başkan Şükrü Başdeğirmen’den Teşekkür

GÜNDEM 13.04.2020 - 17:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1708+ kez okundu.
 

Başkan Şükrü Başdeğirmen’den Teşekkür

Başkan Şükrü Başdeğirmen’den Teşekkür
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ‘Evde Kal’ çağrısına uyarak, Koronavirüsle mücadele sürecine katkıda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti.   Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgının önüne geçmek amacı ile uzmanların yaptığı ‘Evinde kal’ çağrılarına Isparta halkının da uyduğu görülüyor. Isparta’nın cadde ve sokaklarında çekilen görüntülerde bugün büyük bir sessizlik hakimdi. ISPARTA ‘EVDE KAL’MAYA DEVAM EDİYOR… Son zamanlarda artan vaka sayıları ve kayıplar nedeni ile salgının önüne geçmeye çalışan yetkililer ‘evde kal’ ve ‘evde hayat var’ çağrıları ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “EVDE KALAN HERKESE SÜRECE KATKISINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta halkının evden çıkmamaları için çağrılarını sürdürürken, salgınları engellemek amacıyla bir takım önlemler almaya da devam ettiklerini vurguladı. Başkan Başdeğirmen; “Korona virüsle mücadele de devletimizin sokağa çıkmama çağrısına Isparta halkımız büyük oranda uyuyor. Halkımıza hizmet eden Belediye ekiplerimiz ve diğer görevliler dışında sokaklarımız bomboş diyebiliriz. Evlerinde kalarak kurallara riayet eden tüm Ispartalı hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Hizmet bizden evde kalmak sizden” dedi.
Başkan Şükrü Başdeğirmen’den Teşekkür

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ‘Evde Kal’ çağrısına uyarak, Koronavirüsle mücadele sürecine katkıda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti.
 
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgının önüne geçmek amacı ile uzmanların yaptığı ‘Evinde kal’ çağrılarına Isparta halkının da uyduğu görülüyor. Isparta’nın cadde ve sokaklarında çekilen görüntülerde bugün büyük bir sessizlik hakimdi.
ISPARTA ‘EVDE KAL’MAYA DEVAM EDİYOR…
Son zamanlarda artan vaka sayıları ve kayıplar nedeni ile salgının önüne geçmeye çalışan yetkililer ‘evde kal’ ve ‘evde hayat var’ çağrıları ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “EVDE KALAN HERKESE SÜRECE KATKISINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta halkının evden çıkmamaları için çağrılarını sürdürürken, salgınları engellemek amacıyla bir takım önlemler almaya da devam ettiklerini vurguladı. Başkan Başdeğirmen; “Korona virüsle mücadele de devletimizin sokağa çıkmama çağrısına Isparta halkımız büyük oranda uyuyor. Halkımıza hizmet eden Belediye ekiplerimiz ve diğer görevliler dışında sokaklarımız bomboş diyebiliriz. Evlerinde kalarak kurallara riayet eden tüm Ispartalı hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Hizmet bizden evde kalmak sizden” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.