BAŞKAN PARLAK: HALKIMIZ TALEP ETTİ

25.08.2019 - 22:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2460+ kez okundu.
 

BAŞKAN PARLAK: HALKIMIZ TALEP ETTİ

BAŞKAN PARLAK: HALKIMIZ TALEP ETTİ
Keçiborlu yapımı tamamlanan ve bu yıl 50 öğrencinin kayıt yaptırdığı Sivil Havacılık Yüksekokulu eğitim öğretime başlıyor. Öte yandan Keçiborlu Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun yerleşke adı, halkın büyük talep ve isteği doğrultusunda Süreyya Sadi Bilgiç Yerleşkesi olarak belirlendi. SDÜ, yerleşkenin tabelasını yerine astı. BAŞKAN PARLAK: HALKIMIZ TALEP ETTİ Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, okulun bu yıl eğitim-öğretim hayatına başladığına dikkat çekerek, emeği olan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti. Yerleşkeye Süreyya Sadi Bilgiç adının verildiğini belirten Başkan Parlak, Keçiborlu Belediye Başkanlığı olarak halkımızın yoğun talepleri doğrultusunda Süleyman Demirel Üniversitesi'ne isminin Süreyya Sadi Bilgiç olması yönünde talebimizi ilettik. Üniversitemizde bu karara olumlu bakarak, adını Süreyya Sadi Bilgiç yerleşkesi olarak onayladı. Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'in, Keçiborlu'ya verdiğini destekten dolayı böyle bir talebimiz oldu. Bu kararı Başkanlık olarak sadece biz değil, tüm Keçiborlu halkımız vermiştir. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve tüm üniversite yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Tekrar Ispartamıza ve Keçiborlumuza hayırlı olsun" dedi. KURULMASINDA BİLGİÇ'İN EMEĞİ ÇOK BÜYÜK İleri teknolojinin en yoğun kullanıldığı, katma değeri yüksek sektörler arasında yer alan havacılık sektörünün kalifiyeli teknik eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla SDÜ bünyesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu, Keçiborlu'da eğitim-öğretime başlıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, bünyesinde bulundurduğu Uçak Gövde-Motor Bakım, Havacılık Elektrik-Elektroniği ve Havacılık Yönetimi bölümlerinde yakın bir zamanda öğretim faaliyetlerine başlamayı hedefliyor. Öte yandan Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun Keçiborlu ilçesine kurulmasında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in büyük emeği var.  
BAŞKAN PARLAK: HALKIMIZ TALEP ETTİ

Keçiborlu yapımı tamamlanan ve bu yıl 50 öğrencinin kayıt yaptırdığı Sivil Havacılık Yüksekokulu eğitim öğretime başlıyor. Öte yandan Keçiborlu Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun yerleşke adı, halkın büyük talep ve isteği doğrultusunda Süreyya Sadi Bilgiç Yerleşkesi olarak belirlendi. SDÜ, yerleşkenin tabelasını yerine astı.

BAŞKAN PARLAK: HALKIMIZ TALEP ETTİ

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, okulun bu yıl eğitim-öğretim hayatına başladığına dikkat çekerek, emeği olan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

Yerleşkeye Süreyya Sadi Bilgiç adının verildiğini belirten Başkan Parlak, Keçiborlu Belediye Başkanlığı olarak halkımızın yoğun talepleri doğrultusunda Süleyman Demirel Üniversitesi'ne isminin Süreyya Sadi Bilgiç olması yönünde talebimizi ilettik. Üniversitemizde bu karara olumlu bakarak, adını Süreyya Sadi Bilgiç yerleşkesi olarak onayladı. Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'in, Keçiborlu'ya verdiğini destekten dolayı böyle bir talebimiz oldu. Bu kararı Başkanlık olarak sadece biz değil, tüm Keçiborlu halkımız vermiştir. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve tüm üniversite yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Tekrar Ispartamıza ve Keçiborlumuza hayırlı olsun" dedi.

KURULMASINDA BİLGİÇ'İN EMEĞİ ÇOK BÜYÜK

İleri teknolojinin en yoğun kullanıldığı, katma değeri yüksek sektörler arasında yer alan havacılık sektörünün kalifiyeli teknik eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla SDÜ bünyesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu, Keçiborlu'da eğitim-öğretime başlıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, bünyesinde bulundurduğu Uçak Gövde-Motor Bakım, Havacılık Elektrik-Elektroniği ve Havacılık Yönetimi bölümlerinde yakın bir zamanda öğretim faaliyetlerine başlamayı hedefliyor. Öte yandan Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun Keçiborlu ilçesine kurulmasında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in büyük emeği var.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.