Bakan Turhan’dan Vali Seymenoğlu’na Ziyaret

GÜNDEM 25.10.2019 - 17:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2191+ kez okundu.
 

Bakan Turhan’dan Vali Seymenoğlu’na Ziyaret

Bakan Turhan’dan Vali Seymenoğlu’na Ziyaret
Göller Ekspresi Tren Seferlerinin başlatılması törenine katılmak üzere Isparta’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret etti.   Bugün saat 11.00’deki Isparta Tren Gar’ında yapılan törenin ardından gerçekleştirilen Valilik ziyaretinde Vali Ömer Seymenoğlu ve Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Turhan, Valilikte ilk olarak valilik şeref defterini imzaladı. Beraberindeki heyetle birlikte daha sonra makam odasına geçen Bakan Turhan, Vali Ömer Seymenoğlu’ndan Isparta ile ilgili genel bilgi aldı. Bakan Turhan’ı Isparta’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Vali Seymenoğlu, valilik olarak tarım, hayvancılık, turizm ve sanayi gibi birçok alanda önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.   Vali Ömer Seymenolğu’na çalışmalar için teşekkür eden Bakan Turhan; “Isparta ulaşımda önemli gelişmeler sağladı. Bizler Isparta’nın daha da gelişmesi için bölgemizde alt yapıyı geliştirmek ve iyileştirmek için projelerimizi devam ettiriyoruz. Artan ihtiyaçları karşılayacak ulaşım hizmeti sunmak için çabalıyoruz” dedi. Ziyaret, hediye takdimiyle son buldu.
Bakan Turhan’dan Vali Seymenoğlu’na Ziyaret

Göller Ekspresi Tren Seferlerinin başlatılması törenine katılmak üzere Isparta’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
Bugün saat 11.00’deki Isparta Tren Gar’ında yapılan törenin ardından gerçekleştirilen Valilik ziyaretinde Vali Ömer Seymenoğlu ve Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Turhan, Valilikte ilk olarak valilik şeref defterini imzaladı. Beraberindeki heyetle birlikte daha sonra makam odasına geçen Bakan
Turhan, Vali Ömer Seymenoğlu’ndan Isparta ile ilgili genel bilgi aldı.
Bakan Turhan’ı Isparta’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek
sözlerine başlayan Vali Seymenoğlu, valilik olarak tarım, hayvancılık, turizm ve sanayi gibi birçok alanda önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.
 
Vali Ömer Seymenolğu’na çalışmalar için teşekkür eden Bakan Turhan; “Isparta ulaşımda önemli gelişmeler sağladı. Bizler Isparta’nın daha da gelişmesi için bölgemizde alt yapıyı geliştirmek ve iyileştirmek için projelerimizi devam ettiriyoruz. Artan ihtiyaçları karşılayacak ulaşım hizmeti sunmak için çabalıyoruz” dedi. Ziyaret, hediye takdimiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.