BAKAN KARANTİNADA BULUNAN KİŞİ SAYISINI AÇIKLADI

GÜNDEM 23.03.2020 - 13:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1592+ kez okundu.
 

BAKAN KARANTİNADA BULUNAN KİŞİ SAYISINI AÇIKLADI

BAKAN KARANTİNADA BULUNAN KİŞİ SAYISINI AÇIKLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelen 11 bin 269 vatandaşımızın, 23 ilde bulunan 36 KYK yurdunda karantina altında bulunduğunu açıkladı.  Listede ISPARTA (Murad Hüdavendigar Yurdu - Umreden gelen 586 kişi) olarak belirtildi. Tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte Türkiye'ye dönen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina sürecini geçireceği adres Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtları oldu. 23 İLDE 36 KYK YURDU TAHSİS EDİLDİ Bakan Kasapoğlu, şu ana kadar yurt dışından gelen 11 bin 269 vatandaşımızın, 23 ilde bulunan 36 KYK yurdunda karantina altında bulunduğunu duyurdu. Söz konusu yurtlarda toplam oda sayısının 13 bin 670, kapasite sayısının ise 49 bin 932 olduğunu dile getiren Bakan Kasapoğlu, ''Ancak bu yurtlarımızda gözlem altında tutulan vatandaşlarımızın her birinin karantina kuralları gereği ayrı odalara kaldıklarını vurgulamak isterim'' dedi. Bakan Kasapoğlu'nun verdiği bilgiye göre, 23 ilde karantina yurduna dönüştürülen yurtlar ve kalan vatandaşlarımızın sayısı ise şöyle:
BAKAN KARANTİNADA BULUNAN KİŞİ SAYISINI AÇIKLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelen 11 bin 269 vatandaşımızın, 23 ilde bulunan 36 KYK yurdunda karantina altında bulunduğunu açıkladı.

 Listede ISPARTA (Murad Hüdavendigar Yurdu - Umreden gelen 586 kişi) olarak belirtildi. Tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte Türkiye'ye dönen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina sürecini geçireceği adres Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtları oldu.

23 İLDE 36 KYK YURDU TAHSİS EDİLDİ

Bakan Kasapoğlu, şu ana kadar yurt dışından gelen 11 bin 269 vatandaşımızın, 23 ilde bulunan 36 KYK yurdunda karantina altında bulunduğunu duyurdu. Söz konusu yurtlarda toplam oda sayısının 13 bin 670, kapasite sayısının ise 49 bin 932 olduğunu dile getiren Bakan Kasapoğlu, ''Ancak bu yurtlarımızda gözlem altında tutulan vatandaşlarımızın her birinin karantina kuralları gereği ayrı odalara kaldıklarını vurgulamak isterim'' dedi. Bakan Kasapoğlu'nun verdiği bilgiye göre, 23 ilde karantina yurduna dönüştürülen yurtlar ve kalan vatandaşlarımızın sayısı ise şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.