Baka Genel Sekreterinin Gül Suyuna Alerjisi Varmış!

GÜNDEM 03.03.2015 - 13:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1803+ kez okundu.
 

Baka Genel Sekreterinin Gül Suyuna Alerjisi Varmış!

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Genel Sekreteri canlı yayında BAKA’nın yeni genel sekreterini eleştirdiler
Basın Kulübü moderatörleri Mehmet Erçakır ve Soner Toros, Isparta gülünün konuşulduğu canlı yayında ‘Gülsuyuna alerjim var’ diyen BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen’i eleştirdiler.  Isparta’nın en çok izlenen televizyon programı Basın Kulübünde, çiçeklerin kraliçesi gül konuşuldu. Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ve Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’in katıldığı programda Basın Kulübü moderatörleri ilginç bir çıkış yaptılar. Gazeteci Soner Toros, Isparta’daki bürokratların gül ürünlerini mutlaka makam odalarında bir köşede veya masa önü sehpalarında sergilemesinin tanıtım açısından katkı sağlayacağını söyledi.  ALERJİNİZ VARSA KULLANMAYIN AMA TANITIM AMAÇLI DURABİLİR Daha sonra söze giren gazeteci Mehmet Erçakır, “Bu konuyu açtığınız iyi oldu. Gazeteciler Cemiyeti olarak geçtiğimiz hafta BAKA Genel Sekreterine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gül ürünlerinin sergilenmesini bir kenara bırakın gül suyunu bile masalardan kaldırmış. Orada bir arkadaşımız sordu, ‘Niye gül suyu yok burada kolonya veriyorsunuz’ dedi. BAKA Genel Sekreteri alerjisi olduğunu söyleyerek cevap verdi. Bakınız efendim. BAKA önemli bir durak. Isparta, Antalya ve Burdur üçgeninde çok önemli bir noktada. Sizin alerjiniz olabilir ama bunu orada söylüyor olmanız doğru değil. İlla ki gül suyu kullanın demiyoruz. Koyun odanıza gelen giden görsün” diye konuştu.  ÖNCEKİ DÖNEMDE BÖYLE DEĞİLDİ Gazeteci Soner Toros ise daha önceki BAKA yönetiminde Isparta’nın gül suyundan Burdur’un ceviz ezmesine kadar her türlü ürünün sergilendiğini böylelikle tanıtım yapıldığını açıkladı.  DİP NOTTUR Makam odasından gül suyunu ‘alerjim var’ diye çıkaran BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen’e hatırlatılır. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’in de her türlü gül ürününe alerjisi var. Ancak 30 yıldır güllerin içinde yaşıyor.
Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Genel Sekreteri canlı yayında BAKA’nın yeni genel sekreterini eleştirdiler


Basın Kulübü moderatörleri Mehmet Erçakır ve Soner Toros, Isparta gülünün konuşulduğu canlı yayında ‘Gülsuyuna alerjim var’ diyen BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen’i eleştirdiler. 

Isparta’nın en çok izlenen televizyon programı Basın Kulübünde, çiçeklerin kraliçesi gül konuşuldu. Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ve Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’in katıldığı programda Basın Kulübü moderatörleri ilginç bir çıkış yaptılar. Gazeteci Soner Toros, Isparta’daki bürokratların gül ürünlerini mutlaka makam odalarında bir köşede veya masa önü sehpalarında sergilemesinin tanıtım açısından katkı sağlayacağını söyledi. 

ALERJİNİZ VARSA KULLANMAYIN AMA TANITIM AMAÇLI DURABİLİR

Daha sonra söze giren gazeteci Mehmet Erçakır, “Bu konuyu açtığınız iyi oldu. Gazeteciler Cemiyeti olarak geçtiğimiz hafta BAKA Genel Sekreterine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gül ürünlerinin sergilenmesini bir kenara bırakın gül suyunu bile masalardan kaldırmış. Orada bir arkadaşımız sordu, ‘Niye gül suyu yok burada kolonya veriyorsunuz’ dedi. BAKA Genel Sekreteri alerjisi olduğunu söyleyerek cevap verdi. Bakınız efendim. BAKA önemli bir durak. Isparta, Antalya ve Burdur üçgeninde çok önemli bir noktada. Sizin alerjiniz olabilir ama bunu orada söylüyor olmanız doğru değil. İlla ki gül suyu kullanın demiyoruz. Koyun odanıza gelen giden görsün” diye konuştu. 

ÖNCEKİ DÖNEMDE BÖYLE DEĞİLDİ

Gazeteci Soner Toros ise daha önceki BAKA yönetiminde Isparta’nın gül suyundan Burdur’un ceviz ezmesine kadar her türlü ürünün sergilendiğini böylelikle tanıtım yapıldığını açıkladı. 

DİP NOTTUR

Makam odasından gül suyunu ‘alerjim var’ diye çıkaran BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen’e hatırlatılır. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’in de her türlü gül ürününe alerjisi var. Ancak 30 yıldır güllerin içinde yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.