Bahçeye Uçmaya Ramak Kala

ASAYİŞ 20.01.2016 - 11:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2876+ kez okundu.
 

Bahçeye Uçmaya Ramak Kala

Gölcük Caddesi Koç Cam kavşağında meydana gelen kazada bir araç bahçeye uçmak üzere iken durabildi.
Gölcük Caddesi Koç Cam kavşağında gün saat 16:00 sularında kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada 06 BZ 1032 plakalı hafif ticari otomobil ile 32 HR 477 plakalı otomobil dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 06 BZ 1032 plakalı araç Koç Cam önündeki korkulukları yıktı. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.  Kazanın olduğu kavşakta sürekli olarak kazaların meydana gelmesi ve bu konuda yetkili mercilerin çalışmalarının yetersiz kalması insanları isyan ettirdi. Çevre halkı "biz burada bu kazalara sürekli şahit oluyoruz, alınan önlemler yetersiz sürekli halk otobüslerinin geçtiği bir nokta. Bu sebeple tedbirler arttırılmalı çünkü bu görülen kaza şimdiye kadar olan kazaların arasında en hafif olanı. Artık yeter önlem alınması için illa yetkililerin bir yakınının burada ölmesi mi gerekiyor." dedi.
Gölcük Caddesi Koç Cam kavşağında meydana gelen kazada bir araç bahçeye uçmak üzere iken durabildi.

Gölcük Caddesi Koç Cam kavşağında gün saat 16:00 sularında kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada 06 BZ 1032 plakalı hafif ticari otomobil ile 32 HR 477 plakalı otomobil dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 06 BZ 1032 plakalı araç Koç Cam önündeki korkulukları yıktı. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. 

Kazanın olduğu kavşakta sürekli olarak kazaların meydana gelmesi ve bu konuda yetkili mercilerin çalışmalarının yetersiz kalması insanları isyan ettirdi. Çevre halkı "biz burada bu kazalara sürekli şahit oluyoruz, alınan önlemler yetersiz sürekli halk otobüslerinin geçtiği bir nokta. Bu sebeple tedbirler arttırılmalı çünkü bu görülen kaza şimdiye kadar olan kazaların arasında en hafif olanı. Artık yeter önlem alınması için illa yetkililerin bir yakınının burada ölmesi mi gerekiyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.