Akademik kurul toplantısı yapıldı

EĞİTİM 26.02.2015 - 12:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1948+ kez okundu.
 

Akademik kurul toplantısı yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi akademik kurul toplantısı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Cahit Balabanlı ve akademisyenlerin katılımıyla Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından gerçekleştirilen toplantıda Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Avcı, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turgut Şahin ve Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Özdemir fakültedeki gelişmeleri ve farklılaşan durumları anlattı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Cahit Balabanlı, fakültenin akademik ve fiziki yapılanması hakkında bilgi verdi. Öğrencilerine iyi bir eğitim imkanı sağladıklarını söyleyen Balabanlı,  Rektör Hasan İbicioğlu’na ve rektörlüğe verdikleri destek için teşekkür etti. Üniversitelerin üretilen bilgiyi sektörlere aktarma açısından önemli görevler üstlendiğini, girişimci ve yenilikçi üniversite misyonunu benimseyen SDÜ’nün, son yıllarda büyük atılımlar gösterdiğini vurgulayan üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız da “Bir yerde ne kadar bilimsel konu konuşuluyorsa o kadar akademik dünya vardır. Size düşen görev bu akademik dünyada gerçeklere uygun sonuçlar üretmek ve geleceğe miras bırakmaktır.” dedi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi akademik kurul toplantısı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Cahit Balabanlı ve akademisyenlerin katılımıyla Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından gerçekleştirilen toplantıda Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Avcı, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turgut Şahin ve Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Özdemir fakültedeki gelişmeleri ve farklılaşan durumları anlattı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Cahit Balabanlı, fakültenin akademik ve fiziki yapılanması hakkında bilgi verdi. Öğrencilerine iyi bir eğitim imkanı sağladıklarını söyleyen Balabanlı,  Rektör Hasan İbicioğlu’na ve rektörlüğe verdikleri destek için teşekkür etti.

Üniversitelerin üretilen bilgiyi sektörlere aktarma açısından önemli görevler üstlendiğini, girişimci ve yenilikçi üniversite misyonunu benimseyen SDÜ’nün, son yıllarda büyük atılımlar gösterdiğini vurgulayan üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız da “Bir yerde ne kadar bilimsel konu konuşuluyorsa o kadar akademik dünya vardır. Size düşen görev bu akademik dünyada gerçeklere uygun sonuçlar üretmek ve geleceğe miras bırakmaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.