ADIM ADIM TAKİP EDECEĞİZ

SİYASET 03.11.2015 - 19:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2113+ kez okundu.
 

ADIM ADIM TAKİP EDECEĞİZ

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, seçimlerde millet adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti.MHP İl Başkanı İsa Yalçın şu açıklamayı yaptı: “sırf seçim kazanmak için ne kadar maneviyat ve değerlerimiz varsa bunları fütursuzca ortaya konulduğu bir seçim yaşadık. Sonuç itibariyle seçim hangi şartlarda geçmiş olursa olsun sandıktan çıkan iradeye saygılı olmakla beraber ülkemize olan sevdamızdan dolayı yeniden tek başına iktidara gelen AKP’nin her şeyinin takipçisi olacağız. Verdiklerin sözlerin, yaptıkları propagandaları adım  adım takip edeceğiz. Bu duygularla seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İNŞALLAH KORKTUKLARIMIZ BAŞIMIZA GELMEZ Aynı mücadele tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da verilmiştir. Bizim için Isparta’da oy kaybı değil genel anlamda bu milletteki bakış açısı çok önemli. halen iddia ediyoruz ki her ne kadar sandıkta karşılığını  göremezsek de bu millet önemli bir algı operasyonu ile karşı karşıyadır. Neyin doğru olup olmadığından çok bir korku imparatorluğu başarılı olmuştur. 1 Kasım öncesi ne söylüyorsak hepsinin şuanda arkasındayız.    

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, seçimlerde millet adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti.MHP İl Başkanı İsa Yalçın şu açıklamayı yaptı: “sırf seçim kazanmak için ne kadar maneviyat ve değerlerimiz varsa bunları fütursuzca ortaya konulduğu bir seçim yaşadık. Sonuç itibariyle seçim hangi şartlarda geçmiş olursa olsun sandıktan çıkan iradeye saygılı olmakla beraber ülkemize olan sevdamızdan dolayı yeniden tek başına iktidara gelen AKP’nin her şeyinin takipçisi olacağız. Verdiklerin sözlerin, yaptıkları propagandaları adım  adım takip edeceğiz. Bu duygularla seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

İNŞALLAH KORKTUKLARIMIZ BAŞIMIZA GELMEZ
Aynı mücadele tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da verilmiştir. Bizim için Isparta’da oy kaybı değil genel anlamda bu milletteki bakış açısı çok önemli. halen iddia ediyoruz ki her ne kadar sandıkta karşılığını  göremezsek de bu millet önemli bir algı operasyonu ile karşı karşıyadır. Neyin doğru olup olmadığından çok bir korku imparatorluğu başarılı olmuştur. 1 Kasım öncesi ne söylüyorsak hepsinin şuanda arkasındayız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.