ITSO Başkanı deplasman giderlerini karşıladı

GÜNDEM 27.01.2022 - 15:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2708+ kez okundu.
 

ITSO Başkanı deplasman giderlerini karşıladı

ITSO Başkanı deplasman giderlerini karşıladı
ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta 32 Spor'un hafta sonu oynayacağı Tarsusİdman Yurdu maçında deplasman giderlerini karşıladı. Isparta 32 Spor Yönetimi ise teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda; Takımımızın hafta sonu oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı deplasman giderlerini karşılayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve yönetim kurulu üyelerine kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız" denildi.  
ITSO Başkanı deplasman giderlerini karşıladı

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta 32 Spor'un hafta sonu oynayacağı Tarsusİdman Yurdu maçında deplasman giderlerini karşıladı.

Isparta 32 Spor Yönetimi ise teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda; Takımımızın hafta sonu oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı deplasman giderlerini karşılayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve yönetim kurulu üyelerine kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.