ITKM’DE FLAŞ GELİŞME

GÜNDEM 25.05.2020 - 23:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1477+ kez okundu.
 

ITKM’DE FLAŞ GELİŞME

ITKM’DE FLAŞ GELİŞME
“İnşaatta çalışacak işçilerin SGK girişleri yapıldı, çalışmalar Haziran ayında başlayacak” Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle 6 aylık bir gecikmenin yaşandığını belirten Milletvekili Gökgöz, inşaatta çalışacak işçilerin SGK girişlerinin yapıldığını, çalışmalar Haziran ayında başlayacağını söyledi. Milletvekili Gökgö, Koronavirüs salgını nedeniyle 6 aylık bir gecikme olduğunu ve çalışmalara ara verildiğini söyledi. İnşaatta çalışacak işçilerin SGK girişlerinin yapıldığını ve çalışmalarının Haziran ayında başlayacağını söyledi. 1 yıl içinde burayı ıspartamıza kazandıracağız dedi. 
ITKM’DE FLAŞ GELİŞME

“İnşaatta çalışacak işçilerin SGK girişleri yapıldı, çalışmalar Haziran ayında başlayacak”

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle 6 aylık bir gecikmenin yaşandığını belirten Milletvekili Gökgöz, inşaatta çalışacak işçilerin SGK girişlerinin yapıldığını, çalışmalar Haziran ayında başlayacağını söyledi.

Milletvekili Gökgö, Koronavirüs salgını nedeniyle 6 aylık bir gecikme olduğunu ve çalışmalara ara verildiğini söyledi. İnşaatta çalışacak işçilerin SGK girişlerinin yapıldığını ve çalışmalarının Haziran ayında başlayacağını söyledi. 1 yıl içinde burayı ıspartamıza kazandıracağız dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.