“Isparta’ya yazık”

GÜNDEM 07.01.2020 - 10:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2665+ kez okundu.
 

“Isparta’ya yazık”

“Isparta’ya yazık”
CHP Parti İl Başkanı Ahmet Kürkçü; “Isparta’ya yazık” CHP Parti İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Isparta’nın karayolu yatırımlarını eleştirdi. Duble yolların yapılmaması konusunda AK Parti Milletvekillerini eleştirdi. Duble yolları yapılmayan tek ilin Isparta olduğunu söyleyen İl Başkanı Kürkçü, “Isparta’ya yazık” dedi. Ak Parti Milletvekillerinin Isparta – Antalya, Isparta Konya ve Isparta Burdur Dostluk yollarının duble yol olması için verdiği vaatlerin yapılmadığını ifade eden İl Başkanı Kürkçü, “Duble yolları tamamlanmayan tek il Isparta kaldı” dedi.  Kürkçü, “Isparta’nın diğer illerle olan bağlantıları Eğirdir-Konya yolu, Antalya yolu ve dostluk yolu dediğimiz Burdur yolu iktidar milletvekillerinin dediğine göre bu sene yapılacak bir şey yok yeni güzergahlar belirleniyor dediler ve onların ne zaman belirleneceği belli değil onun için bizim bu yolların ihalesi de projesi de ötelendi gibi geliyor bana 17 yıldır yapılmayan iş vekilin söylediği yeni güzergahları belirleneceğini açıkladı bu Isparta için bir ayıptır. Diğer illere gidiyoruz hepsi çift yollarla bağlanmış her halde böyle durumda olan il Isparta diye düşünüyorum. Isparta’da iktidarın 3 tane milletvekili var neden çalışmıyorlar neden sıkıştırmıyorlar Isparta’ya yazık diyorum.” dedi     Koku sorunu bitmiş değil İl Başkanı Kürkçü, koku sorunu hakkında da konuştu, koku sorunu bitti diyenlere sert tepki gösterdi.  Kürkçü, “Medyada gördüm koku sorununun bittiğini söylüyorlar ben özellikle gittim oradan geçtim koku sorunu bitmiş değil havaların soğuk olmasına rağmen ama bitecek diyorlarsa onu bilemiyorum ama şu anda koku devam ediyor.”
“Isparta’ya yazık”

CHP Parti İl Başkanı Ahmet Kürkçü;

“Isparta’ya yazık”

CHP Parti İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Isparta’nın karayolu yatırımlarını eleştirdi. Duble yolların yapılmaması konusunda AK Parti Milletvekillerini eleştirdi. Duble yolları yapılmayan tek ilin Isparta olduğunu söyleyen İl Başkanı Kürkçü, “Isparta’ya yazık” dedi.

Ak Parti Milletvekillerinin Isparta – Antalya, Isparta Konya ve Isparta Burdur Dostluk yollarının duble yol olması için verdiği vaatlerin yapılmadığını ifade eden İl Başkanı Kürkçü, “Duble yolları tamamlanmayan tek il Isparta kaldı” dedi.  Kürkçü, “Isparta’nın diğer illerle olan bağlantıları Eğirdir-Konya yolu, Antalya yolu ve dostluk yolu dediğimiz Burdur yolu iktidar milletvekillerinin dediğine göre bu sene yapılacak bir şey yok yeni güzergahlar belirleniyor dediler ve onların ne zaman belirleneceği belli değil onun için bizim bu yolların ihalesi de projesi de ötelendi gibi geliyor bana 17 yıldır yapılmayan iş vekilin söylediği yeni güzergahları belirleneceğini açıkladı bu Isparta için bir ayıptır. Diğer illere gidiyoruz hepsi çift yollarla bağlanmış her halde böyle durumda olan il Isparta diye düşünüyorum. Isparta’da iktidarın 3 tane milletvekili var neden çalışmıyorlar neden sıkıştırmıyorlar Isparta’ya yazık diyorum.” dedi    

Koku sorunu bitmiş değil

İl Başkanı Kürkçü, koku sorunu hakkında da konuştu, koku sorunu bitti diyenlere sert tepki gösterdi.  Kürkçü, “Medyada gördüm koku sorununun bittiğini söylüyorlar ben özellikle gittim oradan geçtim koku sorunu bitmiş değil havaların soğuk olmasına rağmen ama bitecek diyorlarsa onu bilemiyorum ama şu anda koku devam ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.