Isparta'ya vefa borcum var

SİYASET 27.02.2015 - 10:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2665+ kez okundu.
 

Isparta'ya vefa borcum var

AK Parti’den 23. dönem Isparta milletvekili olan Sait Dilek, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için tekrar milletvekili aday adayı oldu.
AK Parti’den 23. dönem Isparta milletvekili olan Sait Dilek, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için tekrar milletvekili aday adayı oldu.     Milletvekilliği döneminde Isparta halkının kendisine çok destek olduğu için tekrardan AK Parti’den Aday Adayı olan, 23. Dönem milletvekili Sait Dilek “Ispartalıya vefa borcumu aday adayı olarak çıkınca yerine getirmiş gibi görüyorum. Isparta bana çok destek verdi ve çok sahip çıktı. Bende tekrar milletvekili aday adayı olarak bakın hizmetinizdeyim demek için buradaydım” dedi. 2007-2011 yılları arasında çok güzel bir dönem geçirdiğini belirten, AK Parti 23. dönem Isparta Milletvekili Sait Dilek, “Isparta’ya hizmet etme şerefine nail oldum. Isparta gibi bir şehre hizmet ettiğim için sürekli şükür ediyorum. Çok güzel bir hizmet dönemi geçirdik. Bizden sonraki arkadaşlar bayrağı alıp devam ettiler” dedi. AK Parti, Türkiye’nin ileriye gitmesini sağlayan bir lokomotif görevi gördüğünü ifade eden Dilek “Bu lokomotif hiçbir zaman durmayacak. 2015 yılı ile Türkiye yeni bir döneme giriyor. Yeni Türkiye’de var olduğumuzu göstermek için buradayız. Isparta’ya hizmet etmek için aday adayı oldum. Isparta’ya layık olacak bir hizmet getirmek için buradayım. Eğer partimiz tekrar bu konuda hizmet verirse, bizler 24 saat emrinde olacağız. Milletvekili olamazsam bir nefer olarak Isparta’nın hizmetinde olacağım. Bu dönemde biz de partimizin bir üyesi olarak varız demek için yola çıktık. Genel merkezimiz bu konuda çok titiz davranacaktır. Aday Adaylarının hepsine başarılar diliyorum. Kim daha çok hak ediyorsa o aday adayının milletvekili olmasını dilerim. Genel merkezimizin en doğru kararı alacağından eminim. Alınacak kararda hep birlikte partimizin hizmetinde olacağız” dedi. 
AK Parti’den 23. dönem Isparta milletvekili olan Sait Dilek, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için tekrar milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti’den 23. dönem Isparta milletvekili olan Sait Dilek, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için tekrar milletvekili aday adayı oldu.

 
 
Milletvekilliği döneminde Isparta halkının kendisine çok destek olduğu için tekrardan AK Parti’den Aday Adayı olan, 23. Dönem milletvekili Sait Dilek “Ispartalıya vefa borcumu aday adayı olarak çıkınca yerine getirmiş gibi görüyorum. Isparta bana çok destek verdi ve çok sahip çıktı. Bende tekrar milletvekili aday adayı olarak bakın hizmetinizdeyim demek için buradaydım” dedi.

2007-2011 yılları arasında çok güzel bir dönem geçirdiğini belirten, AK Parti 23. dönem Isparta Milletvekili Sait Dilek, “Isparta’ya hizmet etme şerefine nail oldum. Isparta gibi bir şehre hizmet ettiğim için sürekli şükür ediyorum. Çok güzel bir hizmet dönemi geçirdik. Bizden sonraki arkadaşlar bayrağı alıp devam ettiler” dedi.

AK Parti, Türkiye’nin ileriye gitmesini sağlayan bir lokomotif görevi gördüğünü ifade eden Dilek “Bu lokomotif hiçbir zaman durmayacak. 2015 yılı ile Türkiye yeni bir döneme giriyor. Yeni Türkiye’de var olduğumuzu göstermek için buradayız. Isparta’ya hizmet etmek için aday adayı oldum. Isparta’ya layık olacak bir hizmet getirmek için buradayım. Eğer partimiz tekrar bu konuda hizmet verirse, bizler 24 saat emrinde olacağız. Milletvekili olamazsam bir nefer olarak Isparta’nın hizmetinde olacağım. Bu dönemde biz de partimizin bir üyesi olarak varız demek için yola çıktık. Genel merkezimiz bu konuda çok titiz davranacaktır. Aday Adaylarının hepsine başarılar diliyorum. Kim daha çok hak ediyorsa o aday adayının milletvekili olmasını dilerim. Genel merkezimizin en doğru kararı alacağından eminim. Alınacak kararda hep birlikte partimizin hizmetinde olacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.