Isparta’ya ve Ispartalıya güzel projeler hazırlamışsınız

GÜNDEM 26.10.2019 - 18:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1784+ kez okundu.
 

Isparta’ya ve Ispartalıya güzel projeler hazırlamışsınız

Isparta’ya ve Ispartalıya güzel projeler hazırlamışsınız
  Bakan Turhan Isparta belediyesini ziyaret etti, projeleri yakından inceledi: Isparta’ya ve Ispartalıya güzel projeler hazırlamışsınız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Isparta – İzmir arası Göller Ekspresini hizmete sunulması amacıyla geldiği Isparta’da Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Beraberindeki heyetle Isparta belediyesine girişinde güllerle karşılanan ve kendisine çiçek takdiminde bulunulan Bakan Mehmet Cahit Turhan’a Isparta belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ulaşıma ilişkin projeleriyle ilgili bir sunum yaptı. Isparta belediyesinin hazırlamış olduğu yeni otogar kavşağı, kolçelik kavşağına ilişkin hazırlanan projeler yine tren garı millet bahçesi projesi ile birlikte tren garı üniversite ile Organize sanayi bölgesine ulaşacak banliyo tren hatlarıyla ilgili bakan Turhan’a sunum yapıldı. Projeleri dikkatlice takip eden ve projelere ilişkin notlar alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Isparta ve Ispartalıya güzel ve faydalı projeler hazırlamışsınız diyerek projelere destek mesajı verdi.  Belediye önünde güllerle, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından karşılanan Bakan Turhan'a Vali Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel,  AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de eşlik etti. Ziyaretin sonunda Başkan Başdeğirmen günün anısına Bakan Turhan'a hediye takdim etti.  
Isparta’ya ve Ispartalıya güzel projeler hazırlamışsınız

 

Bakan Turhan Isparta belediyesini ziyaret etti, projeleri yakından inceledi:

Isparta’ya ve Ispartalıya güzel projeler hazırlamışsınız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Isparta – İzmir arası Göller Ekspresini hizmete sunulması amacıyla geldiği Isparta’da Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle Isparta belediyesine girişinde güllerle karşılanan ve kendisine çiçek takdiminde bulunulan Bakan Mehmet Cahit Turhan’a Isparta belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ulaşıma ilişkin projeleriyle ilgili bir sunum yaptı. Isparta belediyesinin hazırlamış olduğu yeni otogar kavşağı, kolçelik kavşağına ilişkin hazırlanan projeler yine tren garı millet bahçesi projesi ile birlikte tren garı üniversite ile Organize sanayi bölgesine ulaşacak banliyo tren hatlarıyla ilgili bakan Turhan’a sunum yapıldı.

Projeleri dikkatlice takip eden ve projelere ilişkin notlar alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Isparta ve Ispartalıya güzel ve faydalı projeler hazırlamışsınız diyerek projelere destek mesajı verdi. 

Belediye önünde güllerle, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından karşılanan Bakan Turhan'a Vali Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel,  AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de eşlik etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Başdeğirmen günün anısına Bakan Turhan'a hediye takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.