ISPARTA NARKOTİKTEN BİR BAŞARILI OPERASYON DAHA

GÜNDEM 09.09.2020 - 11:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1711+ kez okundu.
 

ISPARTA NARKOTİKTEN BİR BAŞARILI OPERASYON DAHA

ISPARTA NARKOTİKTEN BİR BAŞARILI OPERASYON DAHA
Isparta'da SDÜ uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada E.K. isimli şüphelinin sırt çantasında çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. E.K. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, SDÜ Uygulama Noktasında bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yolcu olarak bulunan E.K. isimli şüpheli yakalanırken, yapılan aramada sırt çantasının içerisine zulalanmış şekilde 1885 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Bu Isparta'da bir seferde yakalanan en yüksek Ecstasy miktarı olarak kayıtlara geçti. Yakalanan şüpheli E.K. hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapılmış ve şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
ISPARTA NARKOTİKTEN BİR BAŞARILI OPERASYON DAHA

Isparta'da SDÜ uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada E.K. isimli şüphelinin sırt çantasında çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. E.K. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, SDÜ Uygulama Noktasında bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yolcu olarak bulunan E.K. isimli şüpheli yakalanırken, yapılan aramada sırt çantasının içerisine zulalanmış şekilde 1885 adet Ecstasy hap ele geçirildi.

Bu Isparta'da bir seferde yakalanan en yüksek Ecstasy miktarı olarak kayıtlara geçti. Yakalanan şüpheli E.K. hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapılmış ve şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.