Isparta için Büyük bir Talihsizlik

GÜNDEM 11.09.2019 - 18:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1812+ kez okundu.
 

Isparta için Büyük bir Talihsizlik

Isparta için Büyük bir Talihsizlik
Isparta Kent Konseyi Başkanı Ahmet Bayram; “Kent Konseyi toplumun her kesimini kucaklayan her siyasi görüşe saygılı ve eşit mesafede olması gerekirken, bir önceki dönemde böyle olmadığını belirterek; “Maalesef o dönemdeki Isparta Belediye Başkanlığı Kent Konseyi kavramındaki anlayış eksikliği, duyarsızlığı ve hizmet üretme bilincinde olmaması bizden olsun ne olursa olsun mantığı ile son derece sakıncalı anlayışla hareket etmesi, Isparta’mız açısından büyük bir talihsizlik olarak yaşanmıştır” dedi.   BAŞKAN BAYRAM; “KONSEY 2017 YILINA KADAR GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE ÇALIŞTI” Isparta Kent Konseyinin 26 Temmuz tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısındaki seçimle yönetime gelen Yeni Başkan Ahmet Bayram, bir önceki Belediye yönetiminin taraflı yönetim gösterdiğini söyledi. Yerel Yönetimlerin Kent Konseyine tarafsız bir bakış açısıyla hareket etmesi gerekirken böyle davranılmadığını vurgulayan Başkan Ahmet Bayram; “Kent Konseyleri ile kentsel ölçekte sivil toplumun güçlendirilmesi, demokrasi kültürünün kökleştirilmesi ve yerel yönetimlerde yönetişim anlayışının etkin bir biçimde hayata geçirilmesi ile başarı mümkün olabilecektir. 2006 yılından itibaren ülke genelinde kurulmaya başlanan Kent Konseyleri Isparta’da 2012 yılında kurulmuştur. Kentin sorunlarına çözüm ortağı olmak amacıyla ve gönüllülük esasına dayanarak 2017 yılına kadar çalışmalarını sürdürmüştür. “ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENT KONSEYİ VE ISPARTA ADINA BÜYÜK BİR TALİHSİZLİKTİR” Isparta Kent konseyi toplumun her kesimini kucaklayan her siyasi görüşe saygılı ve eşit mesafede ilimizin yaşanabilir bir kent doğrultusundaki çalışmalarına katkı koyması gerekirken maalesef o dönemdeki Isparta Belediye Başkanlığının Kent Konseyi kavramındaki anlayış eksikliği, duyarsızlığı ve hizmet üretme bilincinde olmaması bizden olsun ne olursa olsun mantığı ile son derece sakıncalı anlayışla hareket etmesi, ilimiz açısından büyük bir talihsizlik olarak yaşanmıştır. “SORUNLARI SEYREDEN DEĞİL, ÜRETEN VE TATBİK EDEN BİR KENT KONSEYİ İÇİN YOLA ÇIKTIK” Menfaat sağlayan değil, ortak yani paydaş olan kaynak bekleyen değil, kaynak üreten susan değil, konuşan, sorunlar karşısında seyretmeyen proje üreten ve tatbik eden bir kent konseyi olarak yola çıktık. Amacımız, bizler mücadelemizi, Isparta için hemşehrilerimiz için ve bize güvenerek destekleyenler için kimseden çekinmeden bugüne kadar getirdik. Şimdi 2019 yılı yerel yönetim bakış açısı ve vizyonu ile belediye ve kamu kentimizdeki tüm yerel yöneticilerimizle işbirliği içerisinde karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde fikirlerimizi ve projelerimizi ortaya koyarak üretime katkı sağlamak ve hemşehrilerimizin sorunlarına ortak olmak istiyoruz” dedi.  
Isparta için Büyük bir Talihsizlik

Isparta Kent Konseyi Başkanı Ahmet Bayram; “Kent Konseyi toplumun her kesimini kucaklayan her siyasi görüşe saygılı ve eşit mesafede olması gerekirken, bir önceki dönemde böyle olmadığını belirterek; “Maalesef o dönemdeki Isparta Belediye Başkanlığı Kent Konseyi kavramındaki anlayış eksikliği, duyarsızlığı ve hizmet üretme bilincinde olmaması bizden olsun ne olursa olsun mantığı ile son derece sakıncalı anlayışla hareket etmesi, Isparta’mız açısından büyük bir talihsizlik olarak yaşanmıştır” dedi.
 
BAŞKAN BAYRAM; “KONSEY 2017 YILINA
KADAR GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE ÇALIŞTI”
Isparta Kent Konseyinin 26 Temmuz tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısındaki seçimle yönetime gelen Yeni Başkan Ahmet Bayram, bir önceki Belediye yönetiminin taraflı yönetim gösterdiğini söyledi. Yerel Yönetimlerin Kent Konseyine tarafsız bir bakış açısıyla hareket etmesi gerekirken böyle davranılmadığını vurgulayan Başkan Ahmet Bayram; “Kent Konseyleri ile kentsel ölçekte sivil toplumun güçlendirilmesi, demokrasi kültürünün kökleştirilmesi ve yerel yönetimlerde yönetişim anlayışının etkin bir biçimde hayata geçirilmesi ile başarı mümkün olabilecektir. 2006 yılından itibaren ülke genelinde kurulmaya başlanan Kent Konseyleri Isparta’da 2012 yılında kurulmuştur. Kentin sorunlarına çözüm ortağı olmak amacıyla ve gönüllülük esasına dayanarak 2017 yılına kadar çalışmalarını sürdürmüştür.
“ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENT KONSEYİ
VE ISPARTA ADINA BÜYÜK BİR TALİHSİZLİKTİR”
Isparta Kent konseyi toplumun her kesimini kucaklayan her siyasi görüşe saygılı ve eşit mesafede ilimizin yaşanabilir bir kent doğrultusundaki çalışmalarına katkı koyması gerekirken maalesef o dönemdeki Isparta Belediye Başkanlığının Kent Konseyi kavramındaki anlayış eksikliği, duyarsızlığı ve hizmet üretme bilincinde olmaması bizden olsun ne olursa olsun mantığı ile son derece sakıncalı anlayışla hareket etmesi, ilimiz açısından büyük bir talihsizlik olarak yaşanmıştır.
“SORUNLARI SEYREDEN DEĞİL, ÜRETEN VE
TATBİK EDEN BİR KENT KONSEYİ İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Menfaat sağlayan değil, ortak yani paydaş olan kaynak bekleyen değil, kaynak üreten susan değil, konuşan, sorunlar karşısında seyretmeyen proje üreten ve tatbik eden bir kent konseyi olarak yola çıktık. Amacımız, bizler mücadelemizi, Isparta için hemşehrilerimiz için ve bize güvenerek destekleyenler için kimseden çekinmeden bugüne kadar getirdik. Şimdi 2019 yılı yerel yönetim bakış açısı ve vizyonu ile belediye ve kamu kentimizdeki tüm yerel yöneticilerimizle işbirliği içerisinde karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde fikirlerimizi ve projelerimizi ortaya koyarak üretime katkı sağlamak ve hemşehrilerimizin sorunlarına ortak olmak istiyoruz” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.