ISPARTA'DAN YOLA ÇIKTI KONYA'DA KAZA YAPTI

21.07.2019 - 12:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2743+ kez okundu.
 

ISPARTA'DAN YOLA ÇIKTI KONYA'DA KAZA YAPTI

Isparta'dan Gaziantep'e giden Nihat T'nin kullandığı 07 BGZ 58 plakalı yolcu otobüsü yoldan çıktı. Daha sonra otobüsten inip yolun karşısına geçmek isteyen yolculardan Volkan Ceren'e (29) Metin Y'nin kullandığı 35 AKV 45 plakalı kamyonet çarptı. Yaralanan Ceren, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Karapınar Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Isparta'dan Gaziantep'e giden Nihat T'nin kullandığı 07 BGZ 58 plakalı yolcu otobüsü yoldan çıktı. Daha sonra otobüsten inip yolun karşısına geçmek isteyen yolculardan Volkan Ceren'e (29) Metin Y'nin kullandığı 35 AKV 45 plakalı kamyonet çarptı.
Yaralanan Ceren, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Karapınar Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.