ISPARTA’DAKİ O FİRMAYI BAKANLIK AÇIKLADI

GÜNDEM 15.01.2020 - 16:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1927+ kez okundu.
 

ISPARTA’DAKİ O FİRMAYI BAKANLIK AÇIKLADI

ISPARTA’DAKİ O FİRMAYI BAKANLIK AÇIKLADI
Tarım ve orman bakanlığı gıda da sahtecilik yapanları açıkladı ISPARTA’DAKİ O FİRMAYI  BAKANLIK AÇIKLADI Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda maddelerinde sahtecilik yapan markaları açıklamaya devam ediyor. Bakanlık bu kapsamda 229 firmaya ait ürünü de açıkladı. Yiyecek ve içecek hayatın olmazsa olmazı. Tükettiğimiz ürünlerin içinde ne olduğunu bilip bilmemek ise en doğal hakkımız. Bazı markalar, ürünlerin içine olması gerekenden başka katkı maddeleri katarak hem maliyeti azaltmaya çalışıyor. Hem de daha fazla kar elde etmeye çalışıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı; taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı.
ISPARTA’DAKİ O FİRMAYI BAKANLIK AÇIKLADI

Tarım ve orman bakanlığı gıda da sahtecilik yapanları açıkladı

ISPARTA’DAKİ O FİRMAYI  BAKANLIK AÇIKLADI

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda maddelerinde sahtecilik yapan markaları açıklamaya devam ediyor. Bakanlık bu kapsamda 229 firmaya ait ürünü de açıkladı.

Yiyecek ve içecek hayatın olmazsa olmazı. Tükettiğimiz ürünlerin içinde ne olduğunu bilip bilmemek ise en doğal hakkımız. Bazı markalar, ürünlerin içine olması gerekenden başka katkı maddeleri katarak hem maliyeti azaltmaya çalışıyor. Hem de daha fazla kar elde etmeye çalışıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı; taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.