ISPARTA'DA TARİHİ AN

GÜNDEM 23.05.2020 - 21:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1696+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA TARİHİ AN

ISPARTA'DA TARİHİ AN
ISPARTA'DA sokağa çıkma yasağının ilk gününde vatandaşlar sabah 10.00 - 17.00 saatleri arasında market, fırın alışverişlerini tamamladıktan sonra evlerine döndü. Cadde ve sokaklar sessizliğine büründü. Emniyet ekipleri kentin en yoğun caddelerinde araçları tek tek durdurup kontrol etti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nı da kapsayan sokağa çıkması yasağı başladı. Isparta'da ilk gün vatandaşlar 10.00 - 17.00 saatleri açık alan market ve fırınlara giderek ihtiyaçlarını temin etti. Polis ekipleri şehir giriş- çıkışlarında kontrollerine devam ederken, kent merkezinde de uygulamalar yaptı. Normal zamanlarda kentin en yoğun caddeleri olan Mimar Sinan, Cumhuriyet ve 6 Mart'ta hem trak hem de asayiş ekipleri tarafından uygulamalar gerçekleştirildi. Trak ekipleri araçları tek tek durdurup, içindekilerin sokağa çıkma izinleri olup olmadığını kontrol etti. Kaymakkapı Meydanı'nda belediye ekipleri çevre düzenlemesini sürdürdü. Yasağın 17.00'da başlamasıyla birlikte cadde ve sokaklar tekrar sessiz kaldı. 
ISPARTA'DA TARİHİ AN

ISPARTA'DA sokağa çıkma yasağının ilk gününde vatandaşlar sabah 10.00 - 17.00 saatleri arasında market, fırın alışverişlerini tamamladıktan sonra evlerine döndü. Cadde ve sokaklar sessizliğine büründü. Emniyet ekipleri kentin en yoğun caddelerinde araçları tek tek durdurup kontrol etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nı da kapsayan sokağa çıkması yasağı başladı. Isparta'da ilk gün vatandaşlar 10.00 - 17.00 saatleri açık alan market ve fırınlara giderek ihtiyaçlarını temin etti. Polis ekipleri şehir giriş- çıkışlarında kontrollerine devam ederken, kent merkezinde de uygulamalar yaptı. Normal zamanlarda kentin en yoğun caddeleri olan Mimar Sinan, Cumhuriyet ve 6 Mart'ta hem trak hem de asayiş ekipleri tarafından uygulamalar gerçekleştirildi. Trak ekipleri araçları tek tek durdurup, içindekilerin sokağa çıkma izinleri olup olmadığını kontrol etti. Kaymakkapı Meydanı'nda belediye ekipleri çevre düzenlemesini sürdürdü. Yasağın 17.00'da başlamasıyla birlikte cadde ve sokaklar tekrar sessiz kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.