Isparta’da Koronavirüs; Tarıma ENGEL Olamadı

GÜNDEM 06.06.2020 - 19:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2944+ kez okundu.
 

Isparta’da Koronavirüs; Tarıma ENGEL Olamadı

Isparta’da Koronavirüs; Tarıma ENGEL Olamadı
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Koronavirüse rağmen Isparta’da tarımsal üretimin devam ettiğini belirterek; “Çok şükür bu sıkıntılı döneme rağmen çiftçilerimiz halkımızın ihtiyacı olan gıda ürünlerini üretmişlerdir ve üretmektedirler” dedi.   BAŞKAN SELÇUK; “ISPARTA ÇİFTÇİSİ ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR” Ispartalı çiftçilerin tarlaları boş bırakmadan hem ekim hem dikim yaptıklarını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Tarımsal üretim Isparta’da devam ediyor. Çiftçilerimiz tarlalarını boş bırakmıyor, ekim ve dikim işlerine devam ediyor. Isparta olarak bugünlerde domates, biber, patlıcan, kabak gibi fideler dikilirken, mısır ve benzeri ürünler ise ekimi yapılıyor. “ISPARTA ÖNEMLİ BİR SEBZE – MEYVE ÜRETİM MERKEZİ” İnşallah kısa bir süre sonra ülkemizden Koronavirüs tehdidi gider ve tüm toplumumuz da böylesine bir beladan kurtulur. Türkiye uygun iklim şartları nedeniyle önemli sebze üreticisi ülkelerden biri konumundadır. Isparta’da alternatif ürün olarak hızla artan sebze çeşitleri üretimi umarım çiftçilerimize ekonomik olarak katkı sağlar ve emeklerinin karşılığını alırlar. “ÜRETİME KATKILARINDAN DOLAYI ÇİFTÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Koronavirüs sürecinde bile çok şükür çiftçilerimiz üretiyor, ilimiz ve dolayısıyla ülkemiz kazanıyor. Bilindiği bu haftanın başından bu yana ilimizde hava yağışlı geçti ve çiftçilerimizin deyimiyle rahmet yağdı. Bu da çiftçilerimiz için ekim ve dikim döneminde çok iyi oldu. İnşaallah yağan bu yağmurların üretime çok katkısı olacak. Tüm ülkemizde yaşanan Koronavirüse rağmen çiftçilerimize üretime devam ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Isparta’da Koronavirüs; Tarıma ENGEL Olamadı

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Koronavirüse rağmen Isparta’da tarımsal üretimin devam ettiğini belirterek; “Çok şükür bu sıkıntılı döneme rağmen çiftçilerimiz halkımızın ihtiyacı olan gıda ürünlerini üretmişlerdir ve üretmektedirler” dedi.
 
BAŞKAN SELÇUK; “ISPARTA ÇİFTÇİSİ
ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR”
Ispartalı çiftçilerin tarlaları boş bırakmadan hem ekim hem dikim yaptıklarını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Tarımsal üretim Isparta’da devam ediyor. Çiftçilerimiz tarlalarını boş bırakmıyor, ekim ve dikim işlerine devam ediyor. Isparta olarak bugünlerde domates, biber, patlıcan, kabak gibi fideler dikilirken, mısır ve benzeri ürünler ise ekimi yapılıyor.
“ISPARTA ÖNEMLİ BİR
SEBZE – MEYVE ÜRETİM MERKEZİ”
İnşallah kısa bir süre sonra ülkemizden Koronavirüs tehdidi gider ve tüm toplumumuz da böylesine bir beladan kurtulur. Türkiye uygun iklim şartları nedeniyle önemli sebze üreticisi ülkelerden biri konumundadır. Isparta’da alternatif ürün olarak hızla artan sebze çeşitleri üretimi umarım çiftçilerimize ekonomik olarak katkı sağlar ve emeklerinin karşılığını alırlar.
“ÜRETİME KATKILARINDAN DOLAYI
ÇİFTÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Koronavirüs sürecinde bile çok şükür çiftçilerimiz üretiyor, ilimiz ve dolayısıyla ülkemiz kazanıyor. Bilindiği bu haftanın başından bu yana ilimizde hava yağışlı geçti ve çiftçilerimizin deyimiyle rahmet yağdı. Bu da çiftçilerimiz için ekim ve dikim döneminde çok iyi oldu. İnşaallah yağan bu yağmurların üretime çok katkısı olacak. Tüm ülkemizde yaşanan Koronavirüse rağmen çiftçilerimize üretime devam ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.