ISPARTA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

GÜNDEM 14.11.2019 - 11:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1683+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

ISPARTA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
Isparta'da FETÖ/PDY'de şirketine ait olan ve KHK ile kapatılan metruk bir binanın çatısına çıkan genç intihar girişiminde bulundu. Polislerin bir süre devam eden ikna çalışmasının ardından genç tam o an kendini aşağı bırakacakken yakalandı. Aşağıya indirilen genç sağlık ekiplerince tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Olay dün İstiklal Mahallesi'nde bulunan FETÖ/PDY'den kapatılan 3 katlı metruk bir binada meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğunu öğrenilen bir genç, çatı katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olayı görenlerin ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri şişme balon açarak tüm güvenlik tedbirlerini aldı. Çatıya çıkan polisler ise genci bir süre ikna etmeye çalıştı. Tam o sırada atlamaya kalkışan genci 3 polis tutarak geri çekti. O anlar ise cep telefonu kameralarına an be an yansıdı. Polisler tarafından aşağıya indirilen gence ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra hastaneye kaldırılan genç tedavisinin ardından emniyete götürülerek ifadesi alındı.     
ISPARTA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Isparta'da FETÖ/PDY'de şirketine ait olan ve KHK ile kapatılan metruk bir binanın çatısına çıkan genç intihar girişiminde bulundu. Polislerin bir süre devam eden ikna çalışmasının ardından genç tam o an kendini aşağı bırakacakken yakalandı. Aşağıya indirilen genç sağlık ekiplerince tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay dün İstiklal Mahallesi'nde bulunan FETÖ/PDY'den kapatılan 3 katlı metruk bir binada meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğunu öğrenilen bir genç, çatı katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olayı görenlerin ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri şişme balon açarak tüm güvenlik tedbirlerini aldı. Çatıya çıkan polisler ise genci bir süre ikna etmeye çalıştı. Tam o sırada atlamaya kalkışan genci 3 polis tutarak geri çekti. O anlar ise cep telefonu kameralarına an be an yansıdı. Polisler tarafından aşağıya indirilen gence ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra hastaneye kaldırılan genç tedavisinin ardından emniyete götürülerek ifadesi alındı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.