Isparta’da Aranan 43 kişiyi Yakaladı

GÜNDEM 27.11.2019 - 13:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2220+ kez okundu.
 

Isparta’da Aranan 43 kişiyi Yakaladı

Isparta’da Aranan 43 kişiyi Yakaladı
Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kentte haklarında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışma başlattı.   Polisin 18 - 24 Kasım tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda, ‘Yaralama’ ve ‘Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık’ suçları olmak üzere 2 dosyadan toplam 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.N. - ‘Adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık’ ve ‘Hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçları olmak üzere 2 dosyadan toplam 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan H.M. ‘Yaralama’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan D.D., ‘Silahla tehdit’ suçundan 2 yıl hapis cezası ile aranan V.B. ve ‘Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan H.S.’nin de aralarında bulunduğu 43 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi.  
Isparta’da Aranan 43 kişiyi Yakaladı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kentte haklarında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışma başlattı.

 

Polisin 18 - 24 Kasım tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda, ‘Yaralama’ ve ‘Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık’ suçları olmak üzere 2 dosyadan toplam 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.N. - ‘Adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık’ ve ‘Hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçları olmak üzere 2 dosyadan toplam 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan H.M. ‘Yaralama’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan D.D., ‘Silahla tehdit’ suçundan 2 yıl hapis cezası ile aranan V.B. ve ‘Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan H.S.’nin de aralarında bulunduğu 43 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.