ISPARTA'DA 26 YAŞINDAKİ GENÇ MÜDÜRDEN ACI HABER

GÜNDEM 15.12.2016 - 10:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2440+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA 26 YAŞINDAKİ GENÇ MÜDÜRDEN ACI HABER

ISPARTA'DA 26 YAŞINDAKİ GENÇ MÜDÜRDEN ACI HABER
Geçtiğimiz günlerde Malatya’dan Isparta’ya bir estetik ve güzellik salonunda stajyer müdür olarak çalışmaya gelen 26 yaşında evli ve 2 çocuk babası N. K. iddiaya göre devamlı olarak kullandığı ağrı kesici ilaçların ardından yüksek dozda uyuşturucu kullanması üzerine sabah kalkamadı.  İş yerindekilerin şüphelenmesi üzerine evine giden çalışma arkadaşlarından M. A. şahsı yatakta baygın şekilde görünce, direk ambulansı arayıp yardım istedi. Ambulans ekiplerinin gelmesi üzerine şahsa ilk yardım yapıldı. İlk yardıma olumlu cevap vermeyen şahıs ambulansa taşınmak üzere sedyeye bindirildiği an nabzı durdu ve hayata gözlerini yumdu. Ambulansla hastaneye götürülen genç otopsi sonrası den işleri için Malatya’ya götürülüp defnedildi. Bunun yanı sıra genç stajyer müdürün evinde çok sayıda çalıntı eşyanın bulunduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. 
ISPARTA'DA 26 YAŞINDAKİ GENÇ MÜDÜRDEN ACI HABER

Geçtiğimiz günlerde Malatya’dan Isparta’ya bir estetik ve güzellik salonunda stajyer müdür olarak çalışmaya gelen 26 yaşında evli ve 2 çocuk babası N. K. iddiaya göre devamlı olarak kullandığı ağrı kesici ilaçların ardından yüksek dozda uyuşturucu kullanması üzerine sabah kalkamadı. 

İş yerindekilerin şüphelenmesi üzerine evine giden çalışma arkadaşlarından M. A. şahsı yatakta baygın şekilde görünce, direk ambulansı arayıp yardım istedi. Ambulans ekiplerinin gelmesi üzerine şahsa ilk yardım yapıldı. İlk yardıma olumlu cevap vermeyen şahıs ambulansa taşınmak üzere sedyeye bindirildiği an nabzı durdu ve hayata gözlerini yumdu. Ambulansla hastaneye götürülen genç otopsi sonrası den işleri için Malatya’ya götürülüp defnedildi. Bunun yanı sıra genç stajyer müdürün evinde çok sayıda çalıntı eşyanın bulunduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.