ISPARTA CEZAEVİNDEN KAÇAN 2 HÜKÜMLÜ 3 SAATTE YAKALANDI

GÜNDEM 04.07.2017 - 08:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2452+ kez okundu.
 

ISPARTA CEZAEVİNDEN KAÇAN 2 HÜKÜMLÜ 3 SAATTE YAKALANDI

ISPARTA CEZAEVİNDEN KAÇAN 2 HÜKÜMLÜ 3 SAATTE YAKALANDI
Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Isparta Yarı Açık Cezaevi'nden birlikte kaçan Ali K. ile Çağlayan A'nın yakalanması için çalışma başlattı.  Bir süre devam eden araştırmanın ardından ekipler, firardan 3 saat sonra Ali K'yi Vatan Mahallesi'nde, Çağlayan A'yı ise Emre Mahallesi'nde bir aracın içinde yakaladı. Sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.  Öte yandan Çağlayan A'nın içinde bulunduğu aracı firar ettikten sonra babasından çaldığı öğrenildi.
ISPARTA CEZAEVİNDEN KAÇAN 2 HÜKÜMLÜ 3 SAATTE YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Isparta Yarı Açık Cezaevi'nden birlikte kaçan Ali K. ile Çağlayan A'nın yakalanması için çalışma başlattı. 

Bir süre devam eden araştırmanın ardından ekipler, firardan 3 saat sonra Ali K'yi Vatan Mahallesi'nde, Çağlayan A'yı ise Emre Mahallesi'nde bir aracın içinde yakaladı. Sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. 

Öte yandan Çağlayan A'nın içinde bulunduğu aracı firar ettikten sonra babasından çaldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.