Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan, Sdü'yü Tercih Ediyor

GÜNDEM 26.05.2016 - 01:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2633+ kez okundu.
 

Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan, Sdü'yü Tercih Ediyor

Trabzonspor'un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Spor Bilimleri'nde öğrenimine devam edecek.
Trabzonspor'un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) Spor Bilimleri'nde öğrenimine devam edecek. Erdoğan, başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacak. Trabzonspor'un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'yı ziyaret etti. Tatilinin bir kısmını memleketiIsparta'da geçiren Erdoğan, yüksek öğrenimine de SDÜ'de devam edecek. 'Milli Sporcu Kontenjanı'ndan Spor Bilimlerine kayıt yaptırma başvurusu için SDÜ'ye gelen Erdoğan, sezonun değerlendirmesini de yaptı. Erdoğan, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ve önümüzdeki sezonun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Erdoğan, memleketinin üniversitesinde akademik yaşantısına devam edeceğini de ifade etti. Rektör, Çarıkçı ise Yusuf Erdoğan'ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Yusuf'a kapımız sonuna kadar açık. Süleyman Demirel Üniversitesi olarak öğrenimini burada yapacak olmasından dolayı da gurur duyarız. Sporu seviyorum. ve Yusuf'un Süleyman Demirel Üniversitesi'ne gelmesiyle bir çok ismin de üniversitemize kayıt yaptıracağına inanıyorum. Onu 32 numaralı formasıyla görünce çok mutlu oluyorum." dedi. Rektör Çarıkçı, üniversite olarak basketbol ve dağ bisikletinde önemli başarıların yakalandığını ve kulüpleşmeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.
Trabzonspor'un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Spor Bilimleri'nde öğrenimine devam edecek.

Trabzonspor'un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf ErdoğanSüleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) Spor Bilimleri'nde öğrenimine devam edecek. Erdoğan, başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacak.

Trabzonspor'un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf ErdoğanSüleyman Demirel ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'yı ziyaret etti. Tatilinin bir kısmını memleketiIsparta'da geçiren Erdoğan, yüksek öğrenimine de SDÜ'de devam edecek. 'Milli Sporcu Kontenjanı'ndan Spor Bilimlerine kayıt yaptırma başvurusu için SDÜ'ye gelen Erdoğan, sezonun değerlendirmesini de yaptı. Erdoğan, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ve önümüzdeki sezonun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Erdoğan, memleketinin üniversitesinde akademik yaşantısına devam edeceğini de ifade etti.

Rektör, Çarıkçı ise Yusuf Erdoğan'ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Yusuf'a kapımız sonuna kadar açık. Süleyman Demirel Üniversitesi olarak öğrenimini burada yapacak olmasından dolayı da gurur duyarız. Sporu seviyorum. ve Yusuf'un Süleyman Demirel Üniversitesi'ne gelmesiyle bir çok ismin de üniversitemize kayıt yaptıracağına inanıyorum. Onu 32 numaralı formasıyla görünce çok mutlu oluyorum." dedi.

Rektör Çarıkçı, üniversite olarak basketbol ve dağ bisikletinde önemli başarıların yakalandığını ve kulüpleşmeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.