O İLÇEDE BELEDİYENİN MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

GÜNDEM 28.09.2016 - 10:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2527+ kez okundu.
 

O İLÇEDE BELEDİYENİN MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

Yalvaç Belediyesi’nde birim müdürlerinde değişikliğe gidildi.
Geçtiğimiz Perşembe günü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden açığa alınan İmar ve Şehircilik Müdürü, Yazı İşleri Müdürü’nün de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alınıp Cumartesi günü de serbest kalmıştı. Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü yaşanan bu gelişmeler üzerine yönetimde değişiklik yaptı. Edinilen bilgilere göre İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Fen İşleri Müdürü İsmahan Akkaş, Yazı İşleri Müdürlüğüne Mali İşler Müdürü Levent Arı getirildi. Bu atamalar üzerine boş kalan Fen İşleri Müdürlüğüne İtfaiye Amiri Murtaza Aksu, Mali İşler Müdürlüğüne de aynı yerde görev yapan Kürşat Gün getirildi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevini istemeyen Ercan Kafafçı’nın yerine Gökhan Köstüklü getirildi. Zabıta, İtfaiye ve İşletme İştirakler Müdürlüğü görevlerini ise halen daha önceki müdürler Cengiz İnanıcı,Yakup Hisarardınlı ve Ahmet Akkaş’ın devam ettireceği öğrenildi.  
Yalvaç Belediyesi’nde birim müdürlerinde değişikliğe gidildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden açığa alınan İmar ve Şehircilik Müdürü, Yazı İşleri Müdürü’nün de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alınıp Cumartesi günü de serbest kalmıştı.

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü yaşanan bu gelişmeler üzerine yönetimde değişiklik yaptı. Edinilen bilgilere göre İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Fen İşleri Müdürü İsmahan Akkaş, Yazı İşleri Müdürlüğüne Mali İşler Müdürü Levent Arı getirildi. Bu atamalar üzerine boş kalan Fen İşleri Müdürlüğüne İtfaiye Amiri Murtaza Aksu, Mali İşler Müdürlüğüne de aynı yerde görev yapan Kürşat Gün getirildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevini istemeyen Ercan Kafafçı’nın yerine Gökhan Köstüklü getirildi. Zabıta, İtfaiye ve İşletme İştirakler Müdürlüğü görevlerini ise halen daha önceki müdürler Cengiz İnanıcı,Yakup Hisarardınlı ve Ahmet Akkaş’ın devam ettireceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.