NEYİ BEKLİYORSUNUZ

GÜNDEM 24.07.2015 - 15:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2008+ kez okundu.
 

NEYİ BEKLİYORSUNUZ

Migros Kavşağındaki trafik yoğunluğunu azaltmak için Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yanından açılan 3308 sokakta DSİ’nin yapması gereken yol terkini halen yapmadığını belirten Mehmet Boyacı “Şehir Hastanesi, diş hastanesi, Hilton oteli gibi yatırımların tamamlanması ile Migros kavşağındaki trafik yoğunluğu daha da artacak. Bu noktada Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yanından 3308 sokağı açtı. Isparta belediyesi yol terkini vermesine rağmen DSİ yol terkini yapmadı. Bu yolun açılaması Migros kavşağındaki trafiği %20 oranında rahatlattı. DSİ’nin de gerekli yol terkini yapması yolu daha çok kullanılır hele getirecek” açıklamasında bulundu YOLUN AÇILMASINDA ENGEL YOK  3308 sokağın devamının imar planında gözüktüğünü ve Gül Küçük sanayi Sitesi ile Yeni sanayiyi birbirine bağladığını da aktaran Mehmet Boyacı “imar planında gözüken bu yol demiryolu ile çakışıyor. Bu yolun açılması halinde hem hastaneye bağlantı olacak. Hem de Yeni Sanayi Sitesi ile Gül Küçük Sanayi birbirine bağlanacak. Demiryolları kanunu 3 km sağa ve sola görüş mesafesi olması halinde hemzemin geçit üstüne yol açılabileceğini söylüyor. Isparta’da bu şartlar var ve yolun açılmasına herhangi bir engel yok” dedi. ATIL DURUMDAKİ DEMİRYOLU ÜZERİNDEN YOL VERİLMİYOR  Pamukkale Ekspresin Denizli-İzmir hattında aktif olduğunu anımsatan Boyacı “Denizli’den İzmir’e kadar olan hatta Aydın, Nazilli, Ortaklar gibi yerleşin yerlerinde çok sayıda demir yolu üzerinden geçen yol var. Hatta bir noktada üniversitenin girişi dahi demiryolu üzerinden. Bizde yıllardın atıl durumda olan ve kullanılmayan demiryolu üzerinden yol açılmasına izin verilmemesi çok ilginç. Büyüyen Isparta’da trafiğin düzenli akması için bu yolun bir an evvel açılması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Migros Kavşağındaki trafik yoğunluğunu azaltmak için Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yanından açılan 3308 sokakta DSİ’nin yapması gereken yol terkini halen yapmadığını belirten Mehmet Boyacı “Şehir Hastanesi, diş hastanesi, Hilton oteli gibi yatırımların tamamlanması ile Migros kavşağındaki trafik yoğunluğu daha da artacak. Bu noktada Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yanından 3308 sokağı açtı. Isparta belediyesi yol terkini vermesine rağmen DSİ yol terkini yapmadı. Bu yolun açılaması Migros kavşağındaki trafiği %20 oranında rahatlattı. DSİ’nin de gerekli yol terkini yapması yolu daha çok kullanılır hele getirecek” açıklamasında bulundu
YOLUN AÇILMASINDA ENGEL YOK 
3308 sokağın devamının imar planında gözüktüğünü ve Gül Küçük sanayi Sitesi ile Yeni sanayiyi birbirine bağladığını da aktaran Mehmet Boyacı “imar planında gözüken bu yol demiryolu ile çakışıyor. Bu yolun açılması halinde hem hastaneye bağlantı olacak. Hem de Yeni Sanayi Sitesi ile Gül Küçük Sanayi birbirine bağlanacak. Demiryolları kanunu 3 km sağa ve sola görüş mesafesi olması halinde hemzemin geçit üstüne yol açılabileceğini söylüyor. Isparta’da bu şartlar var ve yolun açılmasına herhangi bir engel yok” dedi.
ATIL DURUMDAKİ DEMİRYOLU ÜZERİNDEN YOL VERİLMİYOR 
Pamukkale Ekspresin Denizli-İzmir hattında aktif olduğunu anımsatan Boyacı “Denizli’den İzmir’e kadar olan hatta Aydın, Nazilli, Ortaklar gibi yerleşin yerlerinde çok sayıda demir yolu üzerinden geçen yol var. Hatta bir noktada üniversitenin girişi dahi demiryolu üzerinden. Bizde yıllardın atıl durumda olan ve kullanılmayan demiryolu üzerinden yol açılmasına izin verilmemesi çok ilginç. Büyüyen Isparta’da trafiğin düzenli akması için bu yolun bir an evvel açılması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.