Milletvekili Özel, Başkan Günaydını evinde ziyaret etti

GÜNDEM 27.08.2015 - 01:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1478+ kez okundu.
 

Milletvekili Özel, Başkan Günaydını evinde ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Recep Özel, ayağı kırılan ve alçıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  Milletvekili Özel'e Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal'da eşlikederken ziyarette konuşan Milletvekili Özel; "Seçim meydanlarındasiyasetin gereğini yapıyoruz ama sonuçta biz insanız. Şehrimizin belediyebaşkanına geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine acil şifalardiliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenniediyorum" dedi. Başkan Günaydın'da ziyaretten çok memnun olduğunu dilegetirerek, çok duygulandığını bu yapılan ziyaretin kendisine büyük jestolduğunu söyledi. Günaydın; "Kavgamız Isparta, zaman zaman aramızdakavgada ederiz. Ama sonuç itibariyle Isparta için çalışıyoruz" dedi.   Yaklaşık 45 dakika Isparta sorunları ile ilgili sohbet eden MilletvekiliÖzel ve Başkan Günaydın yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişindebulundular. 
AK Parti Milletvekili Recep Özel, ayağı kırılan ve alçıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Milletvekili Özel'e Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal'da eşlikederken ziyarette konuşan Milletvekili Özel; "Seçim meydanlarındasiyasetin gereğini yapıyoruz ama sonuçta biz insanız. Şehrimizin belediyebaşkanına geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine acil şifalardiliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenniediyorum" dedi.

Başkan Günaydın'da ziyaretten çok memnun olduğunu dilegetirerek, çok duygulandığını bu yapılan ziyaretin kendisine büyük jestolduğunu söyledi. Günaydın; "Kavgamız Isparta, zaman zaman aramızdakavgada ederiz. Ama sonuç itibariyle Isparta için çalışıyoruz" dedi.  

Yaklaşık 45 dakika Isparta sorunları ile ilgili sohbet eden MilletvekiliÖzel ve Başkan Günaydın yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişindebulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.