MİLLETVEKİLİ CESUR BLTTÜRK TV'Yİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 15.01.2019 - 10:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3246+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ CESUR BLTTÜRK TV'Yİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ CESUR BLTTÜRK TV'Yİ ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, beraberinde Belediye Başkanı Adayı Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, il ve ilçe başkan ve yöneticilerinin olduğu heyetle BLTTÜRK TV’yi ziyaret etti. Medya Group olarak yayın hayatına kısa bir süre sonra başlayacak olan BLTTÜRK TV, ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Yeni bir yatırım, bölgenin sesi olma yolunda hazırlanan altyapısı ile büyük ilgi odağı olan BLTTÜRK TV’nin konukları bu kez İyi Partililer oldu. BLTTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bolat ve Yaşar Bolat tarafından karşılanan heyet, önce stüdyo ve yerleşkeyi gezdi, Teknik Müdür Mehmet Yurtseven’den altyapı hakkında bilgi aldı. Meclis çalışmaları nedeniyle 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Isparta’da olamadığı için üzgün olduğunu söyleyen Milletvekili Aylin Cesur, böyle bir yatırımın Isparta’ya kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Cesur, “Basın, ülkemizin en önemli gücü. Bu gücün daha da güçlenmesi adına yapılan yatırımı kutluyorum. Başarılı kadronuzla Isparta medyasına farklı bir soluk getireceğinize ve güzel çalışmalar yapacağınıza eminiz. Hepimiz aynı yolun yani demokrasi yolculuğunun yolcularıyız. Yayın hayatınızda başarılar diliyoruz. Ayrıca 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü tekrar kutluyorum” dedi.  İyi Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu da Isparta’ya yapılan bu yatırımdan dolayı Bolat ailesini kutladı ve yayın hayatında başarılar diledi. Misarleri ağırlayan BLTTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bolat da “Hepimizin gayesi Isparta. 5 yıldır il genel meclisi başkanlığını yürütüyorum. Hizmetlerimizde ilimizi nasıl daha iyi noktalara taşıyabiliriz bunun istişaresi içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı bizler de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
MİLLETVEKİLİ CESUR BLTTÜRK TV'Yİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, beraberinde Belediye Başkanı Adayı Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, il ve ilçe başkan ve yöneticilerinin olduğu heyetle BLTTÜRK TV’yi ziyaret etti.

Medya Group olarak yayın hayatına kısa bir süre sonra başlayacak olan BLTTÜRK TV, ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Yeni bir yatırım, bölgenin sesi olma yolunda hazırlanan altyapısı ile büyük ilgi odağı olan BLTTÜRK TV’nin konukları bu kez İyi Partililer oldu. BLTTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bolat ve Yaşar Bolat tarafından karşılanan heyet, önce stüdyo ve yerleşkeyi gezdi, Teknik Müdür Mehmet Yurtseven’den altyapı hakkında bilgi aldı.

Meclis çalışmaları nedeniyle 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Isparta’da olamadığı için üzgün olduğunu söyleyen Milletvekili Aylin Cesur, böyle bir yatırımın Isparta’ya kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Cesur, “Basın, ülkemizin en önemli gücü. Bu gücün daha da güçlenmesi adına yapılan yatırımı kutluyorum. Başarılı kadronuzla Isparta medyasına farklı bir soluk getireceğinize ve güzel çalışmalar yapacağınıza eminiz. Hepimiz aynı yolun yani demokrasi yolculuğunun yolcularıyız. Yayın hayatınızda başarılar diliyoruz. Ayrıca 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü tekrar kutluyorum” dedi. 

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu da Isparta’ya yapılan bu yatırımdan dolayı Bolat ailesini kutladı ve yayın hayatında başarılar diledi.

Misarleri ağırlayan BLTTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bolat da “Hepimizin gayesi Isparta. 5 yıldır il genel meclisi başkanlığını yürütüyorum. Hizmetlerimizde ilimizi nasıl daha iyi noktalara taşıyabiliriz bunun istişaresi içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı bizler de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.