KOSKOCA BİNA MÜDÜRSÜZ KALDI!

GÜNDEM 23.07.2015 - 17:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2603+ kez okundu.
 

KOSKOCA BİNA MÜDÜRSÜZ KALDI!

ISPARTA'nın tarihi zenginliklerinin tanıtılması, turizm için en önemli kilit noktası olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanacak henüz bir müdür bulunamadı. Yeni yapılan ve göz kamaştıran hizmet binası müdürsüz kaldı. Uzun yıllar boyunca İl Kültür ve Turizm Müdürülüğü görevinde bulunan Abdullah Kılıç, bir skandala imza atarak görevden alındı. Ancak yerine Burdur'dan geçici müdür atandı. Ve sonrasında geri çekildi. İşte şimdi o koskoca bina müdürsüz kaldı. Kentin en önemli kurumlarından bir tanesi olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hiç bir çalışma ve projede yer alamıyor. Turizm ve tanıtım açısından geri gitmeye devam ediyoruz.  En yakın zamanda bir asil müdürün atanmasını dört gözle bekliyoruz

ISPARTA'nın tarihi zenginliklerinin tanıtılması, turizm için en önemli kilit noktası olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanacak henüz bir müdür bulunamadı. Yeni yapılan ve göz kamaştıran hizmet binası müdürsüz kaldı.

Uzun yıllar boyunca İl Kültür ve Turizm Müdürülüğü görevinde bulunan Abdullah Kılıç, bir skandala imza atarak görevden alındı. Ancak yerine Burdur'dan geçici müdür atandı. Ve sonrasında geri çekildi. İşte şimdi o koskoca bina müdürsüz kaldı. Kentin en önemli kurumlarından bir tanesi olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hiç bir çalışma ve projede yer alamıyor. Turizm ve tanıtım açısından geri gitmeye devam ediyoruz. 

En yakın zamanda bir asil müdürün atanmasını dört gözle bekliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.