Hatay Döner Salonu hizmete açıldı

GÜNDEM 01.06.2016 - 09:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1626+ kez okundu.
 

Hatay Döner Salonu hizmete açıldı

Murat Çopur ve Ahmet Çobanoğlu'nun ortaklığında Hatay Döner Salonu Ispatalıların hizmetine açıldı.
Murat Çopur ve Ahmet Çobanoğlunun ortaklığında açılan Hatay Döner salonunun açılışına Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, Bakkalar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.    Açılışın ardından gazetecilere bir açıklamada bulunan Murat Çopur “30 yıldır bu işi yapıyorum Isparta halkına Hatay İskenderunun, lezzetini tanıtmaya geldik, Amcamın şubeleri dürümcü bedir usta diye Antalya’da 12 tane Isparta’da 2 tane bizde ata mesleğimiz olan dönerciliği Hatay İskenderunun lezzetini Isparta halkına tattıralım dedik ve gerçek Hatay dönerini Ispartalılara getirdik tüm halkımızı bekliyoruz, gerçek döner ve gerçek lezzet burada” dedi. Ahmet Çobanoğlu “Döner yapmak için değil, iddialı bir giriş yapıyoruz ve çıtayı yükselteceğiz bu gün nasıl bir hizmet veriyorsak yarında aynı hizmeti vereceğiz. Türkiye’nin her yerinde Hatay İskenderun döneri meşhurdur, ve bizde o sistemi yüzde yüz tadıyla yapılışıyla Isparta halkına getirdik ve tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Açılışın ardından davetlilere Hatay İskenderun döneri ikramında bulundular    Dönerde lezzet arayanların tek adresi HATAY DÖNER Ev ve İşyerlerine Paket Servis Hizmeti bulunmaktadır Sipariş Hattı: 0 246 202 20 88 / 0536 593 78 09 Kutlubey Mah. Cengiz Topel Cad. (Eski Adliyenin Karşısı)       
Murat Çopur ve Ahmet Çobanoğlu'nun ortaklığında Hatay Döner Salonu Ispatalıların hizmetine açıldı.

Murat Çopur ve Ahmet Çobanoğlunun ortaklığında açılan Hatay Döner salonunun açılışına Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, Bakkalar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.   

Açılışın ardından gazetecilere bir açıklamada bulunan Murat Çopur “30 yıldır bu işi yapıyorum Isparta halkına Hatay İskenderunun, lezzetini tanıtmaya geldik, Amcamın şubeleri dürümcü bedir usta diye Antalya’da 12 tane Isparta’da 2 tane bizde ata mesleğimiz olan dönerciliği Hatay İskenderunun lezzetini Isparta halkına tattıralım dedik ve gerçek Hatay dönerini Ispartalılara getirdik tüm halkımızı bekliyoruz, gerçek döner ve gerçek lezzet burada” dedi. Ahmet Çobanoğlu “Döner yapmak için değil, iddialı bir giriş yapıyoruz ve çıtayı yükselteceğiz bu gün nasıl bir hizmet veriyorsak yarında aynı hizmeti vereceğiz. Türkiye’nin her yerinde Hatay İskenderun döneri meşhurdur, ve bizde o sistemi yüzde yüz tadıyla yapılışıyla Isparta halkına getirdik ve tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından davetlilere Hatay İskenderun döneri ikramında bulundular   

Dönerde lezzet arayanların tek adresi HATAY DÖNER

Ev ve İşyerlerine Paket Servis Hizmeti bulunmaktadır

Sipariş Hattı: 0 246 202 20 88 / 0536 593 78 09

Kutlubey Mah. Cengiz Topel Cad. (Eski Adliyenin Karşısı)

 

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.