Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti

ASAYİŞ 10.08.2015 - 00:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1661+ kez okundu.
 

Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti

Isparta Fatih Mahallesi’nde bir otomobilin önce yolda yürüyenlere ardından direğe çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Fatih mahallesinde meydana gelen kaza saat 23.45 sıralarında Fatih 202. Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yukarı istikamete seyreden 07 LKC 36 plakalı otomobil, ilk olarak yoldu yürümekte olan bir gruba, ardından da yol kenarındaki direğe çarptı. Feci kaza sonrası otomobilin çarptığı yayalar ve otomobilde bulunanlar 4’ü öldü, 1’i de ağır yaralandı. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi ile itfaiye ekibi sevk edildi. Öte yandan, mahalle halkı da feci kaza sonrasında bölgeye akın edince, söz konusu alana Çevik Kuvvet polisi de gönderildi.

Isparta Fatih Mahallesi’nde bir otomobilin önce yolda yürüyenlere ardından direğe çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Fatih mahallesinde meydana gelen kaza saat 23.45 sıralarında Fatih 202. Cadde üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, yukarı istikamete seyreden 07 LKC 36 plakalı otomobil, ilk olarak yoldu yürümekte olan bir gruba, ardından da yol kenarındaki direğe çarptı.

Feci kaza sonrası otomobilin çarptığı yayalar ve otomobilde bulunanlar 4’ü öldü, 1’i de ağır yaralandı.

Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi ile itfaiye ekibi sevk edildi.

Öte yandan, mahalle halkı da feci kaza sonrasında bölgeye akın edince, söz konusu alana Çevik Kuvvet polisi de gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.