Isparta 38 ayrı uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM 27.11.2015 - 17:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2446+ kez okundu.
 

Isparta 38 ayrı uyuşturucu operasyonu

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında 38 ayrı operasyon düzenlenmiş bu kapsamda da 72 gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde: "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında 15/11/2015 – 26/11/2015 tarihleri arasında 38 ayrı operasyon düzenlenmiş olup, bu operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapma, temin etme ve uyuşturucu madde kullanma şüphesi ile toplam 72 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Temin Etme şüphesi ile Adli Makamlara sevk edilen 15 şahıstan 13 ü TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir. Bununla birlikte yakalanan şahıslardan 57'si hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Kullanma suçu sebebi ile yasal işlem yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir."  
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında 38 ayrı operasyon düzenlenmiş bu kapsamda da 72 gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde: "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında 15/11/2015 – 26/11/2015 tarihleri arasında 38 ayrı operasyon düzenlenmiş olup, bu operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapma, temin etme ve uyuşturucu madde kullanma şüphesi ile toplam 72 şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslardan Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Temin Etme şüphesi ile Adli Makamlara sevk edilen 15 şahıstan 13 ü TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.
Bununla birlikte yakalanan şahıslardan 57'si hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Kullanma suçu sebebi ile yasal işlem yapılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.