ISUBÜ öğretim üyelerinden Teknofest'te sunum

GÜNDEM 03.09.2023 - 20:35, Güncelleme: 03.09.2023 - 20:35 1538+ kez okundu.
 

ISUBÜ öğretim üyelerinden Teknofest'te sunum

ISUBÜ öğretim üyelerinden Teknofest'te sunum
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyeleri, TEKNOFEST’te ‘Afet Yönetiminde Doğada Yaşam Sanatı’ sunumunu uygulamalı olarak anlattı. Teknofest 2023 Ankara etkinlikleri kapsamında ISUBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Ünal, Teknofest Afet Yönetimi Teknolojileri Sahnesinde  Sütçüler Prof. Dr.Hasan Gürbüz MYO dan Dr. Öğr. Ahmet KOCA Doktorant Mevlüt Zenbilci, Yüksek Lisans öğrencileri Nuran Kahveci ve Serdar Özkara ile birlikte ‘Afet Yönetiminde Doğada Yaşam Sanatı’ sunumunu uygulamalı olarak anlattı. Yarışmacılar, katılımcılar ve ziyaretçiler yer kalmadığı için eğitimi ayakta izledi.  
ISUBÜ öğretim üyelerinden Teknofest'te sunum

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyeleri, TEKNOFEST’te ‘Afet Yönetiminde Doğada Yaşam Sanatı’ sunumunu uygulamalı olarak anlattı.

Teknofest 2023 Ankara etkinlikleri kapsamında ISUBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Ünal, Teknofest Afet Yönetimi Teknolojileri Sahnesinde  Sütçüler Prof. Dr.Hasan Gürbüz MYO dan Dr. Öğr. Ahmet KOCA Doktorant Mevlüt Zenbilci, Yüksek Lisans öğrencileri Nuran Kahveci ve Serdar Özkara ile birlikte ‘Afet Yönetiminde Doğada Yaşam Sanatı’ sunumunu uygulamalı olarak anlattı. Yarışmacılar, katılımcılar ve ziyaretçiler yer kalmadığı için eğitimi ayakta izledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.