Hastanelerimiz dolmaya başladı

GÜNDEM 23.08.2021 - 22:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2971+ kez okundu.
 

Hastanelerimiz dolmaya başladı

Hastanelerimiz dolmaya başladı
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu kentte koronavirüs vakalarının artışına dikkat çekti. Keçiborlu ilçesini ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Seymenoğlu açıklamalarda bulundu. Seymenooğlu, ''Hastanelerimiz dolmaya başladı. Şuanda günlük vaka sayıları bir yıl öncekinden daha fazla. Hastanede yatan hasta sayımız daha fazla. Onun için ne olur bir müddet daha maske şartını yerine getirelim. Gerek olmadıkça düğünlerde çok oturmayalım. Cenazelerde, mevlitlerde kısa süreli baş sağlığı vermek lazım, duayı okuyup, Allah ısmarladık demek lazım ki bu süreci hızlı atlatalım. Doktorlar aşıyı ısrarla öneriyor. Aşılanmayı mutlaka yapmamız lazım. Birinci, ikinci, üçüncü sırası gelen ne ise mutlaka aşı yaptırmamız lazım'' dedi.
Hastanelerimiz dolmaya başladı

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu kentte koronavirüs vakalarının artışına dikkat çekti.

Keçiborlu ilçesini ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Seymenoğlu açıklamalarda bulundu. Seymenooğlu, ''Hastanelerimiz dolmaya başladı. Şuanda günlük vaka sayıları bir yıl öncekinden daha fazla. Hastanede yatan hasta sayımız daha fazla. Onun için ne olur bir müddet daha maske şartını yerine getirelim. Gerek olmadıkça düğünlerde çok oturmayalım. Cenazelerde, mevlitlerde kısa süreli baş sağlığı vermek lazım, duayı okuyup, Allah ısmarladık demek lazım ki bu süreci hızlı atlatalım. Doktorlar aşıyı ısrarla öneriyor. Aşılanmayı mutlaka yapmamız lazım. Birinci, ikinci, üçüncü sırası gelen ne ise mutlaka aşı yaptırmamız lazım'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.