Ziraat Odası’ndan Başdeğirmen’e Destek

GÜNDEM 12.11.2019 - 20:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1791+ kez okundu.
 

Ziraat Odası’ndan Başdeğirmen’e Destek

Ziraat Odası’ndan Başdeğirmen’e Destek
ITKM konusunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bir destek de Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan geldi.   Başkan Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “20 yıldan buyana inşaatı devam eden ITKM ile ilgili Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve AK Partili Belediye Meclisi Üyelerimiz çok önemli bir adım attı.   Risk alarak bu inşaatın bitirilmesi noktasında ellerini taşın altına koydular. Bizde Ziraat Odası olarak yıllardır Isparta’nın kanayan yarası olan inşaatın bitirilmesi için her türlü konuda Şükrü Başdeğirmen başkanımızın arkasındayız. Artık esnafımızın daha fazla zarar görmesini istemiyoruz, bir an önce inşaatın tamamlanarak bölgedeki esnafın ekonomik sorunlarının giderilmesi ve canlılık kazandırılması gerekmektedir.   20 yıl sonra gelen bu tarihi fırsatı Başkanımıza destek vererek Isparta halkımız çok iyi değerlendirmelidir. Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı olarak şahsım ve kurumum adına Şükrü Başkan ve Meclis Üyelerimizin attığı bu adımı destekliyor ve kendisine teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, belediye başkanımız başta olmak üzere milletvekillerimizin de desteği ile bu inşaat kısa sürede bitirilecektir” dedi.
Ziraat Odası’ndan Başdeğirmen’e Destek

ITKM konusunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bir destek de Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan geldi.
 
Başkan Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “20 yıldan buyana inşaatı devam eden ITKM ile ilgili Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve AK Partili Belediye Meclisi Üyelerimiz çok önemli bir adım attı.
 
Risk alarak bu inşaatın bitirilmesi noktasında ellerini taşın altına koydular. Bizde Ziraat Odası olarak yıllardır Isparta’nın kanayan yarası olan inşaatın bitirilmesi için her türlü konuda Şükrü Başdeğirmen başkanımızın arkasındayız.
Artık esnafımızın daha fazla zarar görmesini istemiyoruz, bir an önce inşaatın tamamlanarak bölgedeki esnafın ekonomik sorunlarının giderilmesi ve canlılık kazandırılması gerekmektedir.
 
20 yıl sonra gelen bu tarihi fırsatı Başkanımıza destek vererek Isparta halkımız çok iyi değerlendirmelidir. Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı olarak şahsım ve kurumum adına Şükrü Başkan ve Meclis Üyelerimizin attığı bu adımı destekliyor ve kendisine teşekkür ediyoruz.
İnanıyoruz ki, belediye başkanımız başta olmak üzere milletvekillerimizin de desteği ile bu inşaat kısa sürede bitirilecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.