Ziraat Odası Başkanı Selçuk; Atabey Ovası Modern Sulamaya Kavuşacak

GÜNDEM 02.06.2020 - 11:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2690+ kez okundu.
 

Ziraat Odası Başkanı Selçuk; Atabey Ovası Modern Sulamaya Kavuşacak

Ziraat Odası Başkanı Selçuk; Atabey Ovası Modern Sulamaya Kavuşacak
Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Isparta tarımı için hayati önem taşıyan Atabey Ovası Sulaması Yenileme Projesinin ihaleye çıkması nedeni ile bir açıklama yaptı. Projenin Isparta tarımına dinamizm kazandıracağını açıklayan Ziraat Odası Başkanı Selçuk, projenin Isparta'ya kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, DSİ Genel Müdürü başta olmak üzere katkı sağlayanlara teşekkür etti. SELÇUK; “ISPARTA’YI ÇOK MEMNUN EDEN İHALE” Ziraat Odası Başkanı Selçuk yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: " Atabey Ovası’nda başlatılacak olan sulama sistemi yenileme çalışmalarında basınçlı ve kapalı sulama sistemi yapımı ihale tarihi 10 Temmuz 2020 olarak açıklanmış bulunmaktadır. Bitkisel üretimin ve arazi çalışmalarının sulamayla bir bütünlük içinde ele alınması, tarımsal faaliyetlerimize dinamizm kazandıracaktır. Takipçisi ve destekçisi oldukları için Sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımıza, İlimiz Valisine, Milletvekillerimize, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarda görev yapan mesai arkadaşlarımıza tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Selçuk; Atabey Ovası Modern Sulamaya Kavuşacak

Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Isparta tarımı için hayati önem taşıyan Atabey Ovası Sulaması Yenileme Projesinin ihaleye çıkması nedeni ile bir açıklama yaptı.

Projenin Isparta tarımına dinamizm kazandıracağını açıklayan Ziraat Odası Başkanı Selçuk, projenin Isparta'ya kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, DSİ Genel Müdürü başta olmak üzere katkı sağlayanlara teşekkür etti.

SELÇUK; “ISPARTA’YI ÇOK

MEMNUN EDEN İHALE”

Ziraat Odası Başkanı Selçuk yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: " Atabey Ovası’nda başlatılacak olan sulama sistemi yenileme çalışmalarında basınçlı ve kapalı sulama sistemi yapımı ihale tarihi 10 Temmuz 2020 olarak açıklanmış bulunmaktadır. Bitkisel üretimin ve arazi çalışmalarının sulamayla bir bütünlük içinde ele alınması, tarımsal faaliyetlerimize dinamizm kazandıracaktır. Takipçisi ve destekçisi oldukları için Sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımıza, İlimiz Valisine, Milletvekillerimize, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarda görev yapan mesai arkadaşlarımıza tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.