Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk; Tüm Kurumlara Teşekkür Ediyorum

GÜNDEM 19.06.2020 - 00:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2527+ kez okundu.
 

Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk; Tüm Kurumlara Teşekkür Ediyorum

Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk; Tüm Kurumlara Teşekkür Ediyorum
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Koronavirüsle mücadelede Isparta da görev alan tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına teşekkür etti.   "Covit 19 Pandemi süreci başlangıcından bugüne Isparta  hastalığa karşı mücadelede görevini hiç aksatmadan takip ederek hem kamu kurumlarını hem'de çalışanlarını bu hastalığa karşı mücadelede en iyi şekilde yöneten ve yönlendiren Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu  başta olmak üzere Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen e şahsım adına çok teşekkür ediyorum.   Gerek kamu kurumlarını gerek vatandaşların yapmaları konusunda sürekli toplantılar ve istişareler yaparak ilimizde her türlü tedbiri alarak bu hastalığa karşı mücadelede hiç taviz vermeden üstesinden geldi. tüm Ispartalılar panikledi ve tedirgin oldu ama, Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu bu konuda  tedbirlerini tüm titizlikle hastalık yayılmadan kontrol altına alındı.   Bir de burda görünmeyen canları pahasına görevini yapan asıl kahramanlara sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine il ilçe Kaymaklarımız il ilçe Belediye Başkanlarımız tüm kamu kurumu ve özel sektörde çalışanlar ve benim gururlarla yaptığım iş meslektaşlarım çiftçiler bu hastalık sürecinde canla başla çalışarak ülkemizi bu süreçte üretimde evlerinde kalmayarak üreten ve çiftimize canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarına kamuda ve özel sektörde çalışarak boş durmayan memur ve işçilerimize kendi şahsıma ve kurumum adına sonsuz teşekkürler, Allah bir daha böyle bir süreç yaşatmasın inşallah temennisinde bulunurken vatandaşlarımızda tedbirli olmaları ve bu sinsi hastalığa karşı her zaman tedbiri elden bırakmamaları hijyene ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunarak evde hayat var sloganıyla tüm hemşerilerimize mümkün mertebe evde kalmaları konusunda ricada bulunuyorum” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk; Tüm Kurumlara Teşekkür Ediyorum

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Koronavirüsle mücadelede Isparta da görev alan tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına teşekkür etti.
 
"Covit 19 Pandemi süreci başlangıcından bugüne Isparta  hastalığa karşı mücadelede görevini hiç aksatmadan takip ederek hem kamu kurumlarını hem'de çalışanlarını bu hastalığa karşı mücadelede en iyi şekilde yöneten ve yönlendiren Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu  başta olmak üzere Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen e şahsım adına çok teşekkür ediyorum.
 
Gerek kamu kurumlarını gerek vatandaşların yapmaları konusunda sürekli toplantılar ve istişareler yaparak ilimizde her türlü tedbiri alarak bu hastalığa karşı mücadelede hiç taviz vermeden üstesinden geldi. tüm Ispartalılar panikledi ve tedirgin oldu ama, Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu bu konuda  tedbirlerini tüm titizlikle hastalık yayılmadan kontrol altına alındı.
 
Bir de burda görünmeyen canları pahasına görevini yapan asıl kahramanlara sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine il ilçe Kaymaklarımız il ilçe Belediye Başkanlarımız tüm kamu kurumu ve özel sektörde çalışanlar ve benim gururlarla yaptığım iş meslektaşlarım çiftçiler bu hastalık sürecinde canla başla çalışarak ülkemizi bu süreçte üretimde evlerinde kalmayarak üreten ve çiftimize canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarına kamuda ve özel sektörde çalışarak boş durmayan memur ve işçilerimize kendi şahsıma ve kurumum adına sonsuz teşekkürler, Allah bir daha böyle bir süreç yaşatmasın inşallah temennisinde bulunurken vatandaşlarımızda tedbirli olmaları ve bu sinsi hastalığa karşı her zaman tedbiri elden bırakmamaları hijyene ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunarak evde hayat var sloganıyla tüm hemşerilerimize mümkün mertebe evde kalmaları konusunda ricada bulunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.