Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan; 14 Mayıs Dünya; Çiftçiler Günü Mesajı

GÜNDEM 14.05.2021 - 23:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1665+ kez okundu.
 

Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan; 14 Mayıs Dünya; Çiftçiler Günü Mesajı

Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan; 14 Mayıs Dünya; Çiftçiler Günü Mesajı
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, 14 Mayıs Dünya Çitçiler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Selçuk, çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında geldiğini vurguladı.  Selçuk mesajında, "Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakar çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir.  Hükümetimizin İlimizde tarıma, hayvancılığa kısacası çiftçiye yönelik yatırımlarına destekleyici çalışmalarının artarak devam etmelidir. Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakarca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni eder, aile bireyleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim" ifadelerine yer verdi.
Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan; 14 Mayıs Dünya; Çiftçiler Günü Mesajı

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, 14 Mayıs Dünya Çitçiler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 Başkan Selçuk, çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında geldiğini vurguladı.

 Selçuk mesajında, "Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakar çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir.

 Hükümetimizin İlimizde tarıma, hayvancılığa kısacası çiftçiye yönelik yatırımlarına destekleyici çalışmalarının artarak devam etmelidir. Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakarca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni eder, aile bireyleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.