ZENOVA CHOCOLATE'DEN ÇEYREK ALTIN ÇEKİLİŞ HAKKI

23.05.2019 - 04:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3229+ kez okundu.
 

ZENOVA CHOCOLATE'DEN ÇEYREK ALTIN ÇEKİLİŞ HAKKI

ZENOVA CHOCOLATE'DEN ÇEYREK ALTIN ÇEKİLİŞ HAKKI
Isparta'da Eski Sümerbank Caddesi'nde (MNG Kargo Karşısı) hizmet veren ZENOVA CHOCOLATE 3. yıla özel çekiliş düzenliyor. Arife Günü'ne kadar her 20 TL'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı sunuyor.  Her Ramazan Ayı için düzenlenen çekiliş bu yılda yapılacak. 20 TL'nin üzerinde alışveriş yapanlar 1 çeyrek altın kazanma şansına sahip olacak. Toplamda 5 şanslı talihliye 5 çeyrek altın verilecek. Çekiliş ise 11 Haziran'da yapılacak. Talihliler çekiliş sonuçlarını ZENOVA CHOCOLATE&HOME MADE ınstagramdan hesabından takip edebilecek. (0 246) 232 21 31   Bayram günlerinde dilerseniz sevdiklerinize ikram edebileceğiniz, dilerseniz bayram ziyaretlerinizde yanınızda götürebileceğiniz,  dilerseniz de yakınlarınıza gönderebileceğiniz bayram çikolataları ZENOVA CHOCOLATE tarafından sizlerle buluşturuluyor. Her bütçeye uygun bayram çikolatası bulunurken, ürünlerin özelliklerine ve kalitelerine göre de bayram çikolatası fiyatları değişim gösteriyor. Adres: Eski Sümerbank Caddesi Isparta/Merkez  
ZENOVA CHOCOLATE'DEN ÇEYREK ALTIN ÇEKİLİŞ HAKKI

Isparta'da Eski Sümerbank Caddesi'nde (MNG Kargo Karşısı) hizmet veren ZENOVA CHOCOLATE 3. yıla özel çekiliş düzenliyor.

Arife Günü'ne kadar her 20 TL'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı sunuyor.  Her Ramazan Ayı için düzenlenen çekiliş bu yılda yapılacak. 20 TL'nin üzerinde alışveriş yapanlar 1 çeyrek altın kazanma şansına sahip olacak. Toplamda 5 şanslı talihliye 5 çeyrek altın verilecek.

Çekiliş ise 11 Haziran'da yapılacak. Talihliler çekiliş sonuçlarını ZENOVA CHOCOLATE&HOME MADE ınstagramdan hesabından takip edebilecek.

(0 246) 232 21 31

 

Bayram günlerinde dilerseniz sevdiklerinize ikram edebileceğiniz, dilerseniz bayram ziyaretlerinizde yanınızda götürebileceğiniz,  dilerseniz de yakınlarınıza gönderebileceğiniz bayram çikolataları ZENOVA CHOCOLATE tarafından sizlerle buluşturuluyor. Her bütçeye uygun bayram çikolatası bulunurken, ürünlerin özelliklerine ve kalitelerine göre de bayram çikolatası fiyatları değişim gösteriyor.
Adres: Eski Sümerbank Caddesi Isparta/Merkez

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.